1
Philips onderhoud

Mijn Philips espressomachine onderhouden

Aan de slag

Je nieuwe Philips-espressomachine is in een handomdraai gebruiksklaar, zodat je al gauw heerlijke koffie kunt zetten. Volg gewoon de stappen in deze handleiding.

Reinigen en onderhouden

Een goede behandeling van je Philips-espressomachine is van essentieel belang voor een geweldig kopje koffie en duurzame machineprestaties.

Ontkalken

Ontkalk de Philips-espressomachine wanneer je machine dat aangeeft. Hier vind je aanwijzingen voor het verwijderen van kalkaanslag.

Waterfiltercassette

Koffie gezet met water dat met het BRITA INTENZA+-filter is gezuiverd, smaakt nog beter. Bovendien helpt het filter kalkvorming tegen te gaan.

Accessoires en onderdelen

Een uitgebreid overzicht van alle accessoires en onderhoudsproducten die verkrijgbaar zijn voor je Philips-espressomachine.

Problemen oplossen

Heb je problemen met je Philips-espressomachine? Hier wordt een overzicht van de meest voorkomende problemen gegeven, samen met suggesties voor oplossingen.

Een gebruikershandleiding zoeken

Voor meer gedetailleerde informatie kun je vaak het beste de gebruikershandleiding voor je Philips-espressomachine raadplegen.

Neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op zodat we je kunnen helpen eventuele problemen op te lossen.

Gebruikershandleiding zoeken

Typ de naam of het productnummer van je Philips espressomachine voor meer informatie

Hoe kunnen we je helpen?

Accessoires

Met onze waterfilters, ontkalkers en onderhoudsproducten wordt je kopje koffie nog lekkerder en houd je je espressomachine in topconditie.

Problemen oplossen

Los algemene problemen op die zich soms kunnen voordoen bij het gebruik van je Saeco-espressomachine.

Registreer je machine

Registreer vandaag nog je koffiemachine. Dan hoor je als eerste over onze nieuwste producten en speciale aanbiedingen.

Ontkalken

Bekijk alle informatie over het ontkalken van je koffiemachine om de levensduur van je machine te verlengen en te zorgen dat je altijd van de lekkerste koffie kunt genieten.