Infographic Image

Innoveren voor een veranderende gezondheidszorg

De oplossingen die wij ontwikkelen zijn gericht op betere zorguitkomsten, een betere ervaring voor patiënten en medewerkers, en lagere zorgkosten. Zo kunnen wij mensen helpen om in elke levensfase beter te zorgen voor hun gezondheid.

Hoe wij innoveren

Hoe wij innoveren

Mensgerichte innovatie

In onze innovatieaanpak staan de mensen om ons heen, patiënten en consumenten, en onze klanten en zakelijke partners centraal.

Betekenisvolle innovatie

Wij ontwikkelen relevante oplossingen met impact die voorzien in de behoeften van mensen en tegelijkertijd een betekenisvolle bijdrage leveren aan gezondheid en welzijn.

Samenwerken bij innovatie

We zoeken actief naar vooruitstrevende innovatiepartnerschappen met impact over de volle breedte van het gezondheidszorgsysteem.

Agile innovatie

We maken plannen voor de toekomst zonder uit het oog te verliezen wat nu belangrijk is. Onze innovaties gaan steeds een stapje verder, waarbij we de behoeftes van klanten volgen.

Verantwoordelijke innovatie

We willen samenwerken met belangrijke stakeholders om meer duurzame, eerlijke en betrouwbare gezondheidszorgsystemen te creëren.

Toekomstbestendige innovatie

We maken plannen voor de toekomst maar blijven ook stevig verankerd in wat nu belangrijk is. Onze innovaties gaan steeds een stapje verder, in lijn met de behoeftes van klanten.

Oplossingen met impact ontwikkelen


Mensen staan centraal in ons innovatieproces. Tijdens elke stap bekijken we de wereld vanuit hun ervaringen, hun behoeftes en hun dagelijks leven. Onze aanpak verbindt mensen, technologie en data-gedreven inzichten, met behulp van oplossingen die geïntegreerd zijn in het werk van zorgprofessionals en het dagelijks leven van consumenten.

‘Connected care’ en gezond leven


Wij innoveren over de volle breedte van het gezondheidscontinuüm. Daarbij spelen wij een rol in de digitale revolutie die de gezondheidszorg, en hoe mensen omgaan met hun eigen gezondheid, transformeert. Onze blik blijft gericht op het helpen creëren van een verbonden en digitaal zorgsysteem

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.