NL
EN
1
Home Audio

Home audio

Breng muziek tot leven

Ontdek onze volledige home audio-collectie

Muziek voor iedereen

Van welke muziek u ook houdt, Philips home audio-geluidssystemen brengen de muziek die u niet kunt missen bij u thuis. Met draadloze speakers met Bluetooth- of AirPlay-technologie streamt u snel en eenvoudig muziek vanaf slimme apparaten.

Philips home audio collectie

Bluetooth®-speakers voor thuis

Via Bluetooth® streamt u snel en eenvoudig muziek vanaf smartphones naar speakers, zonder kwaliteitsverlies.

Draagbare audio

De uiterst draagbare speakers van Philips zijn stijlvol, licht en toch krachtig genoeg om als gangmaker te dienen op elk feestje, binnen of buiten.

PC-speakers

De krachtige PC-speakers zijn speciaal gemaakt voor games of multimedia-inhoud en hebben een elegant en modern ontwerp dat perfect bij uw interieur past.

Radio en wekker

Begin de dag op uw manier. U wordt wakker met uw favoriete muziek, de radio of natuurgeluiden.

HiFi-systemen

Speel muziek af van verschillende bronnen – voor geluid dat past bij uw levensstijl in een ontwerp dat past bij uw interieur.

Philips Fidelio

Het Philips Fidelio-assortiment is bedoeld voor echte geluidsliefhebbers voor wie elk detail ertoe doet.
 

Docking stations

Onze docking stations zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit. U geniet probleemloos van alle muziek op uw smartphones en tablets.

CD-soundmachine

Geniet waar u ook bent van de sensationele audiokwaliteit van Philips CD-soundmachines.

AirPlay-speakers

Met draadloze speakers met AirPlay-technologie kunt u uw favoriete nummers streamen, voor fantastische muziek die fantastisch klinkt.

Erkenning door de branche

Awards en erkenningen die in 2014 aan onze producten zijn toegekend.

Innovations Awards 2013

SHOQBOX speaker SB7220

Fidelio A3 speaker AW3000

Partymachine FWP3200D

Design Awards 2013

Fidelio A9 draadloze speakers AW9000

Fidelio A5 Bluetooth-speaker AW5000

Fidelio A3 draadloze luidspreker AW3000

SoundShooter draagbare luidspreker SBT30

SHOQBOX speaker SB7220

Product Design 2013

Fidelio A9 speakers AW9000

Fidelio A5 speaker AW5000

Fidelio A3 speaker AW3000

Product Design 2014

BR-1X SB5100/5200 draagbare speaker

Fidelio P9X + P8 Bluetooth-speaker

M1X-DJ DJ DS8900 geluidssysteem

SB2000 DOT draagbare speaker

Superieur geluid voor thuis

Philips Fidelio home audio is het resultaat van akoestische techniek zonder compromissen en ons streven naar optimale audioprestaties. Elk Fidelio-geluidssysteem levert een superieure geluidskwaliteit in zijn klasse en biedt luisteraars de mogelijkheid om hun leven te verrijken met uitzonderlijke audio.

HiFi-geluid

 

 

Philips Fidelio home audio-geluidssystemen worden gekenmerkt door hun natuurlijke, heldere en warme geluidsprofielen. Bij onze akoestische techniek staan onze "Gouden Oren" centraal. Deze audioperfectionisten zijn grondig getraind om de subtielste geluidsnuances te detecteren. Voor Fidelio home audio is uitgegaan van de kenmerkende kwaliteit van Fidelio HiFi-geluid, die is verfijnd om verschillende ruimten van exceptioneel geluid te kunnen voorzien

 

Functie gaat voor ontwerp

Bij alle Philips Fidelio home audio-geluidssystemen gaat het om een optimale balans tussen stijl en geluidsprestaties, want voor onze luisteraars is alleen het beste goed genoeg. Philips Fidelio-ontwerpen zijn een combinatie van verfijnde audiotechniek, vakmanschap en iconisch productontwerp. Hoogwaardige natuurlijke materialen zoals hout en lak zijn kenmerkend voor de opvallende, moderne vormgeving van deze producten.

Naadloze connectiviteit

De dynamische akoestiek en gebruiksvriendelijkheid van onze audiosystemen verrijken uw levensstijl met een superieur geluid. Met onze intuïtieve, eenvoudig te installeren producten met Bluetooth- en Airplay-functies integreert u HiFi-geluid in platforms met nieuwe technologieën en creëert u draadloze audiosystemen met een optimale geluidskwaliteit.

Mediashowcase

Docking stations

Tegenwoordig willen we zonder onderbrekingen verbonden zijn. Met een docking station kunt u snel en eenvoudig muziek van uw Apple-apparaat afspelen. Stream geluid, laad op en ontdek de voordelen en het gebruiksgemak van een compleet docking station.

DualDock-innovaties

Het DualDock-mechanisme is een innovatie van Philips waarbij verschillende docks zijn geïntegreerd in een assortiment muzieksystemen. Of u nu behoefte hebt aan een wekker, ranke microluidsprekers, klassieke systemen of gecombineerde oplossingen, Philips DualDock, met een 30-pins aansluiting voor iPhone 4 en een Lightning-aansluiting voor iPhone 5, biedt u de flexibiliteit en de vrijheid om via een Philips-docking station audio met hoge kwaliteit af te spelen vanaf een smartphone of tablet.

DualDock docking station collectie

Mediashowcase

Streamen via Bluetooth®-speakers

Muziek is tegenwoordig overal beschikbaar. Het wordt gestreamd, gedownload en gedeeld via smartphones, tablets en laptops. Het uitgebreide assortiment Philips home audio-producten bevat tientallen ontwerpen die compatibel zijn met Bluetooth, zodat zowel Apple-, Android- als Windows-gebruikers hun favoriete muziek eenvoudig via draadloze Bluetooth-speakers kunnen streamen.

Superieur geluid via draadloze speakers

De draadloze speakers van Philips, variërend van op zichzelf staande alles-in-één microtorens tot systemen voor wandmontage, klassieke stereo-installaties, monoblocks en multimediasystemen, passen in elke ruimte.

 

 

Draadloze Bluetooth speaker collectie

Mediashowcase