1
Opzetborstels

Opzetborstels


Philips Sonicare heeft een breed aanbod van opzetborstels voor jouw unieke behoeften, van wittere tanden en geavanceerde reiniging tussen de tanden tot ultrazachte borstelharen voor een zachte poetservaring. Elke borstel werkt volgens onze technologie van borstelbewegingen met een hoge frequentie en hoge uitslag.

Ontdek welke opzetborstel bij je past

* Aanbevolen verkoopprijs
** Weergegeven specificaties zijn niet van toepassing op alle producten in elke serie.

DiamondClean Smart opzetborstels

 

Deze nieuwe, superieure opzetborstels zorgen voor een optimale plakverwijdering, gezonder tandvlees en wittere tanden. Deze Smart-opzetborstels bevatten een RFID-chip die automatisch koppelt met de DiamondClean Smart tandenborstel wanneer ze op de tandenborstel geklikt worden. Dit zorgt voor een automatische herkenning van de opzetborstel en de juiste poetsstand voor optimale resultaten.

 • Premium Plaque Defense
    NIEUW NIEUW

  Premium Plaque Defense

  vanaf € 24,99*

  Plakverwijdering
  Dankzij de flexibele zijkanten en het unieke borstelharenpatroon verwijdert deze opzetborstel tot wel 10x meer tandplak, zelfs op moeilijk bereikbare plekken*. Voor een grondigere reiniging dan ooit, diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand.

 • Premium Gum Care
   

  Premium Gum Care

  vanaf € 39,99*

  Tandvleesverzorging
  De Philips Sonicare Premium Gum Care-opzetborstel is ontworpen om de gezondheid van het tandvlees te verbeteren door tandplak en bacteriën langs de tandvleesrand en op moeilijk bereikbare plekken grondig te verwijderen. Extra zachte zijborstels zorgen voor een zachte poetsbeurt. Het gebogen borstelhaardesign verzekert optimaal contact voor een effectieve reiniging.

 • Premium White
   

  Premium White

  vanaf € 39,99*

  Wittere tanden
  De dicht op elkaar geplaatste borstelharen in het midden van deze opzetborstel werken hard om tandplak en verkleuringen op het oppervlak, veroorzaakt door eten en drinken, te verwijderen. Door de flexibele zijden volgen de borstelharen de unieke contouren van tanden en tandvlees voor diepe reiniging en een stralende glimlach in slechts 3 dagen.

* Aanbevolen verkoopprijs
** Weergegeven specificaties zijn niet van toepassing op alle producten in elke serie.

Vervang je Philips Sonicare opzetborstel elke drie maanden voor optimale verwijdering van tandplak

 

Wist je dat een opzetborstel die niet op tijd vervangen wordt zijn effectiviteit verliest, minder tandplak verwijdert en kan zorgen voor een verminderde mondgezondheid? Daarom is het belangrijk je opzetborstel om de drie maanden te vervangen. Een nieuwe Philips Sonicare vervangborstel verwijdert klinisch bewezen 28 procent meer plak dan een opzetstuk van drie maanden oud en houdt je tanden proper en gezond. De memoborstelharen kleuren van blauw naar wit wanneer de borstel aan vervanging toe is.

 

Bekijk alle producten

Klinisch onderzoek toont aan dat een nieuwe Philips Sonicare opzetborstel* tot meer dan 28% meer plak verwijdert dan een opzetstuk van 3 maanden oud.

 

*In vivo-studie op Philips Sonicare ProResults opzetborstel

Lees meer over mondverzorging

 • Mondhygiëne

  Mondhygiëne

  Lees meer over het belang van een goede mondhygiëne en gebitsverzorging. Bekijk de belangrijkste tips voor een goede gebitsreiniging en de poetsroutine.

 • Tandplak en tandsteen

  Tandplak en tandsteen

  Tandplak kan leiden tot tandsteen, maar bijvoorbeeld ook in ontstoken tandvlees. Lees hoe je tandplak en tandsteen het beste kunt voorkomen en verwijderen.

 • Tandvlees problemen

  Tandvlees problemen

  Heb je last van ontstoken tandvlees? Of andere tandvleesproblemen? Lees meer over gingivitis, parodontitis en hoe je je tandvlees gezond houdt.

 • Het melkgebit en het blijvende gebit

  Het melkgebit en het blijvende gebit

  Lees hier alles over het menselijk gebit en het melkgebit. Wat is het doel van het gebit? Waarom wisselen we onze tanden? En wat zijn de verschillen?

 • De meest voorkomende gebitsproblemen

  De meest voorkomende gebitsproblemen

  Ons gebit wordt voortdurend blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Lees meer over de meest voorkomende mond-, tand- en gebitsproblemen.

 • Elektrisch poetsen

  Elektrisch poetsen

  Kies je voor een gewone tandenborstel of elektrische tandenborstel? Bekijk de voordelen van elektrisch tandenpoetsen en leer meer over Philips Sonicare.

 • Tandenpoetsen met kinderen

  Tandenpoetsen met kinderen

  Lees over het belang van tandenpoetsen bij kinderen en hoe je ze helpt. Ontdek de voordelen van een elektrische tandenborstel voor kinderen.

 • Gevoelige tanden

  Gevoelige tanden

  Heb je last van gevoelige tanden of ervaar je pijn bij het poetsen? Dit kan te maken hebben met teruggetrokken tandvlees en blootliggende tandhalzen.

 • Tanderosie

  Tanderosie

  Wat is tanderosie en hoe herken je het? Zoals bij alle mondproblemen geldt ook voor tanderosie: voorkomen is beter dan genezen. Lees meer online.

 • Aften in de mond

  Aften in de mond

  Aften zijn kleine pijnlijke zweertjes die in de mond voorkomen. Er kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Lees meer over aften en wondjes.