1
Koffie

Registreren

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Philips Koffiemachines

  Advies over koffiemachines

  Iedere koffiedrinker is anders. Zelfs per moment kan je voorkeur veranderen. ’s Ochtends een grote, volle mok filterkoffie en ’s avonds een espresso van verse bonen bijvoorbeeld. Of beginnen met een heerlijke latte of cappuccino en daarna over op zwart. Maar misschien wil je juist altijd precies dezelfde kop koffie, helemaal zoals jij hem het liefst drinkt.

   

  Bij het kiezen van de perfecte koffiemachine spelen jouw voorkeuren allemaal een rol. En wat ook belangrijk is: de mate van gemak die je zoekt. Wat je ook kiest, de koffiezetapparaten van Philips combineren altijd heerlijke koffie met optimaal gebruikersgemak. Op deze website helpen we jou bepalen wat voor systeem het beste bij je past.

  Philips koffiezetapparaten met filter

  Gemiddelde beoordeling  / 5
  Gemiddelde beoordeling  / 5
  • / 5
  Drip is de filterkoffie die we allemaal kennen en die tegenwoordig weer in opmars is vanwege de vaak subtielere smaak. Philips heeft hiervoor diverse machines, voor zowel gemalen koffie als voor verse koffiebonen. De steeds verder geperfectioneerde techniek van deze machines zorgt ervoor dat de pure smaak van koffie maximaal tot zijn recht komt.

  SENSEO® koffiemachines met pads

  Gemiddelde beoordeling  / 5
  Gemiddelde beoordeling  / 5
  • / 5
  Kies een koffiepad uit de uitgebreide SENSEO® collectie, plaats deze in de machine en druk op de knop. Binnen enkele seconden geniet je van een grote kop filterkoffie met een heerlijke cremalaag. Met kop na kop dezelfde vertrouwde kwaliteit is SENSEO® niet voor niets de meest gebruikte koffiemachine onder koffiedrinkend Nederland en genieten we iedere dag van onze koffie (De Koffiemonitor, 2016).

  Philips volautomatische espressomachines

  Gemiddelde beoordeling  / 5
  Gemiddelde beoordeling  / 5
  • / 5
  Qua prijs-kwaliteit onovertroffen: met onze Philips volautomatische espressomachines maak je espresso met één druk op de knop. De geïntegreerde melkopschuimer is ideaal om cappuccino of latte macchiato mee te maken – overdag of 's avonds. Bij een aantal modellen is het zelfs makkelijk overstappen op decafé voor de avonduren.

  Saeco volautomatische espressomachines

  Gemiddelde beoordeling  / 5
  Gemiddelde beoordeling  / 5
  • / 5
  Met deze technisch hoogstaande automatische espressomachines maak je met één druk op de knop een heerlijke koffie van versgemalen koffiebonen. Bereid eenvoudig je favoriete koffiespecialiteit: van stevige espresso tot cappuccino of latte macchiato met vers opgeschuimde melk. Dé originele Italiaanse koffiemachines voor koffieliefhebbers die niet snel tevreden zijn.

  Saeco handmatige espressomachines

   

  Handmatige espressomachines werken met gemalen koffie of geportioneerde koffiepads. Installeer de portafilter en maak een espresso – als een professionele barista! Of maak een cappuccino of latte macchiato met de klassieke melkopschuimer (pannarello).

  Gaggia espressomachines

   

  Maak een klassieke espresso, of een cappuccino met vers opgeschuimde melk met een espressomachine van Gaggia. Gaggia is een van de meest traditionele, maar innovatieve merken die worden gebruikt door Italiaanse barista's.

  Verse koffie met zijdezacht melkschuim en razendsnel schoon te maken

  Ontdek de nieuwe Philips 5000 LatteGo

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
  Philips No1 coffeemachines

  Waarom een Philips koffiemachine?

   

  De echte vraag is: waarom zou je als koffieliefhebber iets anders kiezen dan Philips? Niet voor niets is Philips volgens Euromonitor de nummer 1 van Europa wat koffiemachines betreft. Om wat voor soort koffiezetapparaat het ook gaat, we zijn al jaren bezig met het perfectioneren van al onze modellen.

   

  Via ons merk Saeco zijn we zelfs de uitvinder van de volautomatische espressomachine. Wat we in de Philips-serie vertaald hebben naar dezelfde kwaliteit, maar dan nóg betaalbaarder. Eigenlijk is één ding voor ons het belangrijkste: wat voor koffiedrinker je ook bent, jij verdient de beste koffie die er is. Van het dagelijkse ‘bakkie’ met de SENSEO® of een filterkoffieapparaat tot Italiaanse koffiespecialiteiten als cappuccino of latte macchiato. Waarbij we uiteraard het design niet vergeten, welk koffiezetapparaat je ook kiest.

   

  Ben jij al een trotse eigenaar? Laat het ons weten!

   

  Door je koffiezetapparaat bij ons te registereren, verwen je jezelf met:

   

  + Het laatste nieuws;

  + Mogelijkheid tot abonneren op je onderhoudskit;

  + Advies bij het onderhoud en ontkalken.

  Hoe kunnen we je helpen?