1
Koken

Registreren

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Keukenapparatuur  

Voor koken en bakken  

 

Koken en eten met plezier! Bij Philips willen we met onze keukenproducten inspireren om meer maaltijden thuis te koken. Met een zelfgemaakte maaltijd ben je verzekerd van lekker eten zonder onnodige toevoegingen. Eten moet je gemakkelijk kunnen bereiden, zonder een compromis te sluiten over de smaak!


Met de Airfryer frituur je op een gezondere manier, namelijk met lucht! Verse frietjes bevatten tot 80% minder vet en ook snacks zijn geschikt voor de Airfryer. De Airfryer is daarnaast gemakkelijk schoon te maken en veroorzaakt geen nare luchtjes.

Juicers


Met onze blenders, slowjuicers en sapcentrifuges maak je in een handomdraai jouw favoriete sappen of smoothies klaar. Varieer eindeloos met ingrediënten. Lekker, gemakkelijk en gezond! Voor jezelf of voor het hele gezin.

 

Met onze blenders kun je mixen, malen en mengen. Ontdek de vele mogelijkheden van onze Philips blenders voor het beste blendresultaat zonder stukjes. Onze fijne mengresultaten geven meer voedingsstoffen vrij.

Met onze blenders kun je mixen, malen en mengen. Ontdek de vele mogelijkheden van de Philips blenders voor het beste blendresultaat zonder stukjes.

Met onze blenders kun je mixen, malen en mengen. Ontdek de vele mogelijkheden van de Philips blenders voor het beste blendresultaat zonder stukjes.

Met onze blenders kun je mixen, malen en mengen. Ontdek de vele mogelijkheden van de Philips blenders voor het beste blendresultaat zonder stukjes.

 

Met onze SoupMaker maak je gemakkelijker soep dan ooit. Maak de lekkerste boeren of gladde soepen zonder te roeren, dat doet de SoupMaker namelijk voor je. Naast soepen kun je ook verse smoothies of compotes maken in de SoupMaker.

 

Zelf verse en smaakvolle pasta maken was nog nooit zo eenvoudig. Door het krachtig en automatisch mixen, kneden en uitpersen maak je 300 gram pasta in slechts 10 minuten.

 

Deze broodroosters kunnen veel meer aan dan alleen gesneden brood. Maak er een smaakvolle ochtend van. Alles kan: pitabrood, broodjes of gewoon geroosterd brood!

 

Met onze keukenmachines kun je kneden, hakken, snijden en kloppen. Onze keukenmachines bieden onovertroffen prestaties, veelzijdigheid en eenvoud voor bijvoorbeeld deeg kneden.

 

Op zoek naar de optimale smaak voor jouw drank? Om maximale smaak te verkrijgen, moet elke warme drank op de ideale temperatuur worden bereid met onze Philips waterkokers.

Tot €25 cashback

op geselecteerde Philips keukenapparatuur

Eigengemaakt

Eigengemaakt

 

Met een zelfgemaakte maaltijd ben je verzekerd van lekker eten zonder onnodige toevoegingen. 

Gezond

Gezond

 

We willen het makkelijker voor je maken om meer gezond te eten te bereiden. Zonder afbreuk te doen aan de smaak!

Goed

Goed

 

We hopen dat onze keuken producten je zullen inspireren. Koken moet plezierig zijn en het eten hoogtepunt van de dag!

Uitgelicht: Philips Airfryer Gezonder frituren met lucht

 

Frituur je zoals de meeste mensen ook af en toe graag thuis, maar herken je de nadelen van een friteuse? Ongezond, nare vetluchtjes, lastig schoonmaken. De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituur je veel gezonder, namelijk met lucht! Verse frietjes bevatten hierdoor dan ook tot 80% minder vet dan verse frietjes uit een conventionele Philips-frituurpan én ze smaken overheerlijk! Lees meer over frituren met lucht.

The Philips Chef

 

The Philips Chef houdt zich bezig met allerlei recepten die je kunt bereiden met Philips keukenapparatuur, zoals de Airfryer, SoupMaker of keukenmachine. Neem een kijkje in zijn keuken!

 

Lees meer

NutriU Recepten en tips voor de Philips Airfryer

NutriU is de app met alles voor de Airfryer — of je hem nu net hebt gekocht of je al een pro bent. Vind alle recepten, tips en persoonlijke aanbevelingen die je nodig hebt om het beste uit jouw Airfryer te halen.
Download nu
NutriU app

Philips keukenapparatuur

 

Goede keukenapparatuur is een must in elke keuken. Eenvoudig lekkere recepten maken wordt namelijk een stuk gemakkelijker met hulpmiddelen zoals keukenmachines, mixers en fijnsnijders. De meeste apparaten hebben meerdere toepassingen, waardoor ze geschikt zijn voor meerdere doeleinden. Met de soupmaker kan je bijvoorbeeld een heerlijke pompoensoep met chorizo maken, maar in de ochtend ook een heerlijke bananensmoothie.

 

De Airfryer is ook een perfect voorbeeld van veelzijdig koken. De ene avond maak je in de Airfryer lekkere knapperige frietjes, terwijl je de avond erna een heerlijke lasagne bakt. Wat je ook wilt koken, bakken of grillen: er is altijd een keukenapparaat wat je kan helpen bij de voorbereiding.

 

Het is natuurlijk het leukste om keukenapparatuur met het hele gezin te gebruiken. Hierdoor krijgt een eenvoudig apparaat opeens veel meer betekenis. Er is niks leukers dan met hele gezin op een regenachtige middag koekjes te bakken. Wil je de kids ook eens wat anders laten bakken? Probeer dan bosbessenmuffins, een heerlijke appeltaart of creme brulee. Het beslag voor deze gerechten maak je eenvoudig met de keukenmachine en je bakt ze af in de Airfryer. Kortom, een leuke middag en een heerlijk resultaat door het gebruik van Philips keukenapparatuur.