1
Lumea

Lumea Prestige

Lumea Try&Buy
voor €39,95/maand


Ontvang een gloednieuwe Lumea Prestige binnen 5 werkdagen. Betaal via een maandelijkse abonnementsprijs. Zodra u de volledige Philips-adviesprijs hebt betaald, is de Lumea Prestige van u. Opzeggen kan altijd.   

Waarom Try&Buy

Ontvang een splinternieuwe Lumea

Ontvang een splinternieuwe Lumea

Ervaar IPL gemakkelijk thuis.
Betaal maandelijks

Betaal maandelijks

De Lumea is van u zodra u de volledige Philips-adviesprijs hebt betaald.
U kunt op elk gewenst moment annuleren

U kunt op elk gewenst moment annuleren

Niet tevreden? Retourneer het apparaat kosteloos.
Koop op elk gewenst moment

Koop op elk gewenst moment 

Het bedrag dat u al heeft betaald wordt in mindering gebracht op het openstaande bedrag.

Lumea Prestige
Adviesprijs: €549.99
Onze meest effectieve IPL 
92% ontharing na slechts 3 behandelingen*


✔  Behandeltijd: 8,5 min. voor beide benen
✔  Automatische intensiteitsbepaling 
✔  4 hulpstukken voor alle lichaamsdelen
✔  Gebruik met en zonder snoer


€39,95/maand
Gratis levering en retour

* Bij navolging van het behandelschema, gemeten op de benen. Individuele resultaten kunnen variëren.

Is IPL-ontharing voor mij geschikt?

 

Philips Lumea Prestige werkt effectief, gemakkelijk en veilig op een breed scala aan haar- en huidtypes. Net als bij alle IPL-ontharing vereist de Philips Lumea echter een groot contrast tussen de haarkleur en de huidskleur om effectiever te zijn. Doe een snelle test om te zien of IPL de juiste optie voor u is.

Stap 1 van 2
Selecteer de kleur van uw lichaamshaar

Hair color 1
Hair color 2
Hair color 3
Hair color 4
Hair color 5
Hair color 6
Hair color 7

Stap 2 van 2 
Selecteer uw huidskleur

Skin color 1
Skin color 2
Skin color 3
Skin color 4
Skin color 5
Skin color 6
Sorry!

Sorry!

 
De combinatie van uw haarkleur en huidskleur is niet geschikt voor de IPL-behandeling. Om effectief te zijn, vereist IPL een hoog contrast tussen haarkleur en huidskleur. Bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie. 

We hebben wel andere opties voor ontharing, zoals scheerapparaten en epileerapparaten.
U bent klaar om te beginnen!

U bent klaar om te beginnen!


De combinatie van uw haarkleur en huidskleur is geschikt voor de IPL-behandeling. Om effectief te zijn, vereist IPL een hoog contrast tussen haarkleur en huidskleur.
**No matching rule found. Please select another answer
Lumea Prestige


Hoe werkt IPL?


Intense Pulsed Light (IPL)-technologie doorbreekt de cyclus waarin haar steeds blijft teruggroeien door zachte lichtpulsen naar de haarwortel te sturen. Dankzij Lumea is deze professionele salonbehandeling binnen handbereik.

Hoe werkt Try&Buy?

 

Try&Buy geeft u een gloednieuwe Lumea Prestige die u gemakkelijk thuis kunt gebruiken. U betaalt ervoor via een maandelijkse abonnementsprijs.

 

Als u tevreden bent met de resultaten, kunt u de maandelijkse abonnementsprijs door blijven betalen. Zodra u in totaal de Philips adviesprijs hebt betaald, beëindigen we het abonnement en kunt u de Philips Lumea zonder verdere kosten houden. Tijdens de abonnementsperiode blijft de Philips Lumea eigendom van Philips.

 

Als u het apparaat wilt kopen voordat uw abonnement is voltooid, kunt u dit op elk gewenst moment doen. Alles wat u al betaald hebt, wordt afgetrokken van de aankoopprijs.

 

Annuleren is geen probleem. Zeg gewoon uw abonnement op, stuur de Lumea naar ons terug en we stoppen uw maandelijkse betalingen. De retourzending is gratis en er zijn geen verborgen kosten of boetes.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen voor Try&Buy?
U kunt betalen met iDeal, Visa of MasterCard.
Wanneer kan ik mijn Lumea verwachten?
In de meeste gevallen zal uw Lumea binnen 5 werkdagen worden bezorgd, maar dit hangt af van uw locatie. U ontvangt een Track & Trace-nummer wanneer uw Lumea is verzonden.
Hoe kan ik annuleren? En wat gebeurt er?

Annulering is op elk gewenst moment mogelijk. Meld u aan bij uw Lumea Try&Buy-account en klik op 'Mijn abonnement annuleren'. U ontvangt instructies om uw product gratis te retourneren.

a.      Uw annulering zal van kracht worden zodra wij het apparaat hebben ontvangen.

b.      Alle verdere betalingen zullen worden stopgezet.

 

Let op, Philips beëindigd de Overeenkomst pas definitief op het moment dat we het product retour hebben ontvangen. Je product dient minimaal 2 werkdagen voor de aanvang van een nieuwe lease maand binnen te zijn, anders kunnen we het stopzetten van de Overeenkomst niet op tijd verwerken, en zijn we genoodzaakt nog een extra maand in rekening te brengen.

Kan ik mijn Lumea kopen voordat mijn abonnement eindigt?
U kunt op elk moment een eenmalig bedrag betalen om direct in bezit te zijn van uw Lumea. Het bedrag dat u betaalt, is gelijk aan de volledige verkoopprijs van € 549,99, verminderd met het reeds betaalde bedrag.
Wat gebeurt er als mijn maandelijkse betalingen de volledige winkelprijs hebben gedekt?
Na 14 maandelijkse betalingen is de adviesprijs van € 549,99 gedekt en is er geen verder bedrag verschuldigd. U kunt het apparaat houden en uw machtiging wordt automatisch geannuleerd.
Wat als het apparaat stuk gaat terwijl ik er nog voor aan het betalen ben?

Maakt u zich geen zorgen. Als er tijdens de abonnementsperiode een gebrek optreedt als gevolg van fabricage- en materiaalfouten, zullen we het apparaat gratis vervangen. Als u het apparaat verliest, als het wordt gestolen of als u het beschadigt, kan Philips de volledige winkelprijs van u vragen, minus de abonnementskosten die u reeds hebt betaald.

 

Houd er rekening mee dat als u de Philips Lumea koopt, de normale Philips-garantie van 2 jaar van start gaat op het moment dat u met het Try&Buy-abonnement begint. .

Lumea Prestige

Koopt u liever direct een Lumea?