NL
EN
1
Koptelefoons

Registreren

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Koptelefoons

De beste luisterervaring

Ontdek onze volledige collectie koptelefoons

Hoofdtelefoons die zijn gemaakt om uit te blinken

Het bieden van HiFi-geluid is onze obsessie. Philips Fidelio-hoofdtelefoons zijn het resultaat van akoestische techniek zonder compromissen en ons streven naar optimale prestaties op het gebied van audio en ergonomie. We blijven onze eersteklas hoofdtelefoons continu aanpassen en innoveren om u de beste luisterervaring te bieden.

Audio met een hoge resolutie reproduceert muziek in haar puurste vorm.

 

Audio met een hoge resolutie biedt de beste geluidsprestaties. Originele studio-opnamen worden nauwkeuriger gereproduceerd dan bij CD's van 16 bits/44,1 kHz. De ongeëvenaarde kwaliteit maakt audio met een hoge resolutie de beste keuze voor iedere muziekliefhebber.

De signatuur van Fidelio hoofdtelefoons

 

Het Philips Fidelio-geluid is ontstaan na uitgebreide tests met kritische luisteraars om een voorkeursprofiel voor het geluid van HiFi-hoofdtelefoons te bepalen. De geluidskenmerken van Fidelio-hoofdtelefoons zijn diepe bassen, heldere hoge tonen en een natuurlijk middenbereik. Of u nu thuis of onderweg bent en wel of geen Bluetooth gebruikt, Fidelio-hoofdtelefoons bieden altijd een optimaal geluid en verrijken uw levensstijl met een nauwkeurige geluidsweergave.

Een ontwerp waarbij het om de details gaat

 

Het opvallende ontwerp van Philips Fidelio-hoofdtelefoons is het gevolg van een eenvoudige ontwerpfilosofie: functie gaat voor ontwerp. Fidelio staat voor afgestemde ontwerpen, zinvolle innovaties en bovenal akoestische precisie. Van techniek tot ergonomie, van productie tot accessoires – juist de aandacht voor akoestische details zorgt ervoor dat u blijft luisteren.

De hoofdtelefoons zijn ontworpen voor uw comfort

 

De materialen van Philips Fidelio-hoofdtelefoons zijn nauwkeurig geselecteerd voor een optimale functionaliteit en maximaal comfort. Of u nu een professionele gebruiker bent, een forens of iemand die thuis van HiFi-geluid geniet, Fidelio-hoofdtelefoons staan garant voor optimaal comfort en een ultieme luisterervaring.

Erkenning door de branche

Awards en erkenningen die in 2014 aan onze Fidelio hoofdtelefoons zijn toegekend

Philips Fidelio NC1-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

iF Design Award 2015

Philips Fidelio NC1-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Reddot Design Award 2015

Philips Fidelio S2-hoofdtelefoon

T3 Awards 2014: hoofdtelefoon van het jaar

Philips Fidelio M2BT Bluetooth-hoofdtelefoon

What Hi-Fi Awards 2014: beste draadloze hoofdtelefoon

Philips Fidelio M1MKII-hoofdtelefoon voor op het oor

What Hi-Fi Awards 2014: beste draagbare hoofdtelefoon voor op het oor tussen £ 100 - £ 200

Fidelio hoofdtelefoon collectie

Mediashowcase

Draadloze muziek zonder ruis

Maak een einde aan snoeren en ruis dankzij onze nieuwe hoofdtelefoons met Bluetooth® en ruisonderdrukking. Ga helemaal op in de muziek met geavanceerde actieve ruisonderdrukking, die ruis tot 99% vermindert. Maak met één tik draadloos verbinding via NFC en begin met luisteren via de slimme aanraakgevoelige oorkussens. Creëer uw eigen geluidsuniversum met een actieve hoofdtelefoon met ruisonderdrukking - de ultieme reisgenoot.

ActiveShield Pro™

ActiveShield Pro hybride actieve ruisonderdrukkingstechnologie met vier microfoons. Twee feed-backward-microfoons worden gebruikt om lage frequenties te onderdrukken en twee feed-forward-microfoons verzorgen de ruisonderdrukking voor middelhoge en hoge frequenties. Deze combinatie zorgt voor ruisonderdrukking over een breed frequentiespectrum en een betere muziekoptimalisatie in elke omgeving.

Hoofdtelefoons voor alledaags comfort

Beweeg mee met uw muziek. Van compacte, opvouwbare lichtgewichtontwerpen tot draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons - u kunt in alle vrijheid luisteren naar de muziek waar u van houdt. De nauwkeurig geselecteerde materialen en details hebben een stijlvolle uitstraling en u kunt in alle comfort naar uw favoriete nummers luisteren.

Mediashowcase

Sport hoofdtelefoons als buddy

Philips ActionFit-sport hoofdtelefoons houden u gezelschap bij de zwaarste workouts en bieden u de motivatie en steun om vol te houden. De draagstijlen van ActionFit zijn ontworpen om uw workout te stimuleren, zodat u meer uit uzelf haalt.
 

Een ritme dat nergens voor stopt

Philips ActionFit-hoofdtelefoons zijn volledig afgestemd op actieve gebruikers en perfect voor het sporten. ActionFit heeft krachtige basprofielen die u aansporen om te blijven bewegen en biedt een stevig geluid en een perfecte pasvorm

De vrijheid om te bewegen

Philips ActionFit-hoofdtelefoons zijn ultralicht en zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. ActionFit-hoofdtelefoons zijn zweetbestendig, veilig, wasbaar, robuust en ergonomisch, en bieden u zekerheid bij uw actieve levensstijl.

Mediashowcase

Philips DJ hooftelefoons in samenwerking met Armin van Buuren

Het Philips DJ Pro-assortiment is in samenwerking met Armin van Buuren ontworpen en bestaat uit essentiële apparatuur voor iedereen die leeft voor muziek. Dankzij Armins ervaring voldoet de Philips A5-PRO DJ-hoofdtelefoon aan de hoogste standaarden en is dit de ideale hoofdtelefoon voor elke professionele DJ. Treed op waar en wanneer u maar wilt. Ontdek hier het resultaat van de samenwerking tussen Philips en Armin.

Monitor hoofdtelefoons in DJ-stijl

 

Philips-monitorhoofdtelefoons bieden een fantastisch draagcomfort en combineren een uitstekende audiokwaliteit met diepe dynamische bassen en een krachtig geluid. Met zijn uitgebreide mogelijkheden is dit de perfecte hoofdtelefoon voor een reizend bestaan en een veelzijdig monitorhulpmiddel voor monitoring in DJ-stijl.

Erkenning door de branche

Philips A5PRO DJ-hoofdtelefoon

iF Design Award 2015

Philips A5PRO DJ-hoofdtelefoon

Reddot Design Award 2015

Mediashowcase