Koptelefoons

De beste luisterervaring

Elk type koptelefoon voor jou

Philips koptelefoons zijn er in verschillende soorten en maten. Bekijk hieronder het Fidelio assortiment, de CitiScape koptelefoons of een ander type.

Ons koptelefoon assortiment

Koptelefoons voor de echte audiofielen

FIDELIO

Met Philips Fidelio bieden we de beste luisterervaring. Philips Fidelio-koptelefoons bevatten geen compromis tussen de optimale techniek van de audio en de prachtige vormgeving van de buitenkant. We zijn continue bezig met het verbeteren van deze koptelefoons om altijd het beste te kunnen bieden.

Geïnspireerd door fashion icons

CITISCAPE

De Philips CitiScape koptelefoon lijn bestaat uit koptelefoons waarbij het straatbeeld, de mode, en audio samen komen. Als je in de stad bent kun je je helemaal afsluiten van de geluiden en opgaan in je muziek. Bekijk de diverse modellen en kleuren en bepaal wat het beste bij jouw look van vandaag past.

Philips Bluetooth®-koptelefoons

BLUETOOTH

De nieuwe collectie draadloze Bluetooth-koptelefoons van Philips zorgen voor een eenvoudige verbinding tussen uw Bluetooth apparaat en de draadloze koptelefoon. Ze geven een bewegingsvrijheid zonder kabel waardoor je thuis, op de fiets, of in het vliegtuig altijd gemakkelijk muziek luistert. De knoppen op de oorschelp zijn er voor gemaakt om te schakelen tussen muziek en een telefoongesprek. De modellen in de collectie bestaan uit over-ear en on-ear koptelefoons, dat is net wat je zelf het fijnste vindt.

DE koptelefoon voor het sporten

ACTIONFIT

De Philips ActionFit sport koptelefoons zorgen dat je gemotiveerd blijft tijdens jouw work-out. Check de diverse modellen en ontdek welke bij jouw actieve lifestyle passen. De hoofdband bijvoorbeeld, valt niet af, voelt licht aan en je kunt de oorkussens uitwassen. Zo kun je door blijven hardlopen en sporten samen met je muziek.

Philips en Armin van Buuren

Armin van Buuren

Armin van Buuren ontwierp samen met Philips het DJ Pro-assortiment. Het bestaat uit een aantal gave apparaten voor iedereen die van dance muziek en DJ-ing houdt. Armin was bij elke stap in het ontwerpproces betrokken en zorgde dat onder andere de koptelefoons voldeden aan zijn hoogste eisen. Hij draait zelf met de Philips A5-PRO DJ-koptelefoon en past de oorkussens aan wanneer hij optreedt, reist of in de studio zit. Bekijk ook de andere producten die Philips samen met Armin maakte en haal de DJ in jezelf naar boven.

Koptelefoons in DJ-stijl

DJ-HEADPHONES

Philips-DJ koptelefoons zijn ontworpen in een DJ stijl, zien er gaaf uit en hebben een diepe dynamische bas. Het krachtige geluid valt meteen op bij de beste dance tracks. De collectie bestaat uit een aantal modellen dus check welke het beste bij jou past. Ze zitten erg lekker dus je kunt ze de hele nacht ophouden!