1
Lichttherapie

Philips Lichttherapie

Krijg meer energie, slaap beter en word uitgerust wakker met een lichttherapielamp

 

Wij mensen hebben zonlicht nodig, maar het gebrek aan zonlicht in de wintermaanden kan invloed hebben op ons energieniveau. Philips heeft een reeks lichttherapie producten ontwikkeld die je energie geven of helpen ontspannen in slaap te vallen en wakker te worden tijdens de wintermaanden. Hiermee bieden we lichttherapie voor thuis met wat ook wel een ‘winterdepressie lamp’ wordt genoemd.

Kies een product

Betere start van de dag
Philips Wake-Up Lights

Philips Wake-up light

Beter slapen
Philips Sleep & Wake-Up Lights

Philips Sleep Wake-Up Light

Verhoog je energie
Philips EnergyLights

Philips Energilampa
ladda batterierna med vila

Verslaafd aan zonlicht

 

Licht heeft invloed op hoe we ons voelen en hoe goed we mentaal functioneren. Ons slaap- en waakritme wordt grotendeels gecontroleerd door kunstmatig licht, terwijl van nature onze lichamen zijn afgestemd op het ritme van de zon. Vanwege het gebrek aan zonlicht in de herfst en winter verlengen we onze dagen door middel van kunstmatig licht. We slapen slechter, hebben meer moeite om wakker te worden en zijn vaker moe dan in de zomer. Dit komt allemaal doordat de natuurlijke interacties van het lichaam met het daglicht verstoord zijn.

125 jaar ervaring
in innovatie en licht

 

Onze ervaring met licht begon al met de eerste gloeilamp. Sindsdien zijn we continu bezig met slimme verlichtingsoplossingen voor zowel bij jou thuis als in grote gemeenschappelijke gebouwen. 

Verhoog het welzijn
met licht van Philips

 

Philips lichttherapie heeft in overleg met onderzoekers en zorgspecialisten een reeks producten voor lichttherapie ontwikkeld die het positieve effect van zonlicht nabootsen. Hiermee is het mogelijk je energie te herstellen of comfortabeler te slapen en wakker te worden tijdens de wintermaanden.

Artikelen