1
Producten

Avent Glazen Natural-babyfles

1 fles, 120 ml, Speen voor pasgeborenen, 0m+ SCF671/17

Veelgestelde vragen

Melk opwarmen in een glazen Philips Avent Natural-fles

Ontdek hoe je melk opwarmt in een glazen Philips Avent Natural-fles.

Moedermelk moet geleidelijk worden opgewarmd om de waardevolle voedingsstoffen en vitamines te behouden. Als melk te warm wordt, kunnen voedingsstoffen en vitamines worden beschadigd. Voor moedermelk van goede kwaliteit is het belangrijk dat de melk op een veilige en gecontroleerde manier wordt verwarmd.

Als je een koude fles gebruikt (bijvoorbeeld uit de koelkast), laat deze dan geleidelijk opwarmen

  • Raadpleeg de gebruikershandleiding van je Avent-flessenwarmer voor instructies over het opwarmen van je flessen
  • Het wordt niet aangeraden om een fles met een koude inhoud rechtstreek in warm water te plaatsen, aangezien dit kan leiden tot ongelijkmatige opwarming
  • Wij raden het af om eten of drinken voor je baby op te warmen in de magnetron. De magnetron kan de kwaliteit van de voeding/het drinken aantasten en waardevolle voedingsstoffen vernietigen. Daarnaast verwarmen magnetrons niet gelijkmatig, zodat je baby zich zou kunnen branden aan onopgemerkte hete plekken in het eten of drinken.
  • Als je een vloeistof of voedsel wilt opwarmen, plaats dan alleen de beker in de magnetron, zonder schroefring, speen en deksel. Roer opgewarmd voedsel altijd door zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en controleer de temperatuur voordat je je baby het voedsel geeft.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SCF671/17 , SCF673/17 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.