Wake-up Light

  Wake-up Light

  Begin uw dag op een aangename manier

  Met de Wake-up Light wordt u gemakkelijk en op een natuurlijke manier wakker, waardoor u net zoveel energie hebt als op een zomerse ochtend. De Wake-up Light is gebaseerd op 100 jaar lichtervaring van Philips en biedt medisch bewezen voordelen.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Begin uw dag op een aangename manier

Het licht dat u op natuurlijke wijze wekt

 • Licht dat geleidelijk in sterkte toeneemt heeft een positief effect op de energiehormonen

  Licht dat geleidelijk in sterkte toeneemt heeft een positief effect op de energiehormonen

  Het licht wordt vanaf 30 minuten voor de ingestelde wektijd geleidelijk feller. Het licht schijnt op uw ogen en heeft een positieve invloed op uw energiehormonen en bereidt uw lichaam voor op het ontwaken. Hierdoor heeft ontwaken een aangenamer gevoel.

 • Tot 400 lux voor natuurlijk ontwaken en comfortabel lezen

  Tot 400 lux voor natuurlijk ontwaken en comfortabel lezen

  De Wake-up Light (HF3461) geeft een lichtintensiteit tot 400 lux. Het is klinisch bewezen dat we tot 250 lux aan lichtintensiteit nodig hebben om de energiehormonen zo te beïnvloeden dat we vol energie wakker worden. Om comfortabel te kunnen lezen is een lichtniveau van 300 tot 400 lux nodig.

 • Drie natuurlijke geluiden of vriendelijke piepjes

  Drie natuurlijke geluiden of vriendelijke piepjes

  Op de ingestelde wektijd hoort u een natuurlijk geluid of, als u dat liever hebt, een vriendelijk piepje. Dit begint rustig en het duurt ongeveer anderhalve minuut om tot het geselecteerde geluidsniveau te komen. Er zijn drie natuurlijke geluiden waar u uit kunt kiezen: fluitende vogels in het bos, het geluid van golven op het strand of het geluid van een kikker en een eend in een vijver. Doordat het geluid geleidelijk steeds harder wordt, wordt u prettig en langzaam gewekt en schrikt u niet wakker. Tegen de tijd dat het geluid het geselecteerde niveau heeft bereikt, is opstaan geen probleem meer.

 • Digitale FM-radio

  Digitale FM-radio

  Door de ingebouwde digitale FM-radio wordt u elke dag wakker met uw favoriete muziek of nieuwszender. Selecteer uw favoriete radiozender en de wekker begint op de ingestelde wektijd muziek af te spelen. Eerst zacht, daarna gedurende 90 seconden steeds harder tot het geselecteerde geluidsniveau.

 • Ondersteund door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD)

  Ondersteund door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD)

  Dit apparaat heeft bewezen gezondheidsvoordelen te hebben, zoals gecertificeerd door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD).

 • 100 jaar aan lichtervaring

  Philips is een vooraanstaand, mondiaal bedrijf op het gebied van verlichtingstechnologie. Met meer dan 100 jaar ervaring op dit gebied is Philips met recht een ware expert wat licht en het effect daarvan op het menselijk lichaam betreft. De Wake-up Light combineert al deze expertise in een belangrijk, technologisch geavanceerd en gebruiksvriendelijk product dat het welzijn van vele mensen verbetert.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in