Jamie Oliver-stoomkoker

  Jamie Oliver-stoomkoker

  Behoudt het goede

  "Stomen is een fantastische manier om voedsel te bereiden. Tijdens het koken worden alle voedingsstoffen van het voedsel behouden en worden alle sappen en smaken van de ingrediënten verspreid." Jamie O. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Jamie Oliver-stoomkoker

900 W, Met au bain-marie, Flavour Booster HD9132/00 Soortgelijke producten zoeken

Behoudt het goede

Stomer met Flavour Booster

 • Au-bain-mariekom van 2,5 l met veilige ventilatiegaatjes

  Au-bain-mariekom van 2,5 l met veilige ventilatiegaatjes

  Deze stoomkoker is te gebruiken voor een keur aan verschillende gerechten en is voorzien van een grote au-bain-mariekom van 2,5 l voor heerlijke soep, desserts en saus met veilige ventilatiegaatjes, om te voorkomen dat u uw vingers brandt.

 • Flavour Booster - verrijkt uw gerechten met heerlijke kruiden

  Flavour Booster - verrijkt uw gerechten met heerlijke kruiden

  De unieke Flavour Booster verrijkt uw gerechten met het heerlijke aroma van kruiden en specerijen. Stomen wordt nog lekkerder. Gooi uw favoriete kruiden en specerijen in de Booster en laat de stoom al het werk doen. De hitte van de stoom laat de heerlijke aroma's van de kruiden en specerijen vrijkomen, die vervolgens in het voedsel trekken en resultaten leveren om van te watertanden.

 • Stapelbare stoomlagen voor compact opbergen

  Stapelbare stoomlagen voor compact opbergen

  De stoomlagen zijn genummerd: u vindt het nummer op het handvat van elke bak. 1 is de onderste stoomlaag, 2 is de middelste laag en 3 is de bovenste laag. Gebruik een, twee of drie lagen tijdens het stomen en zorg ervoor dat u de lagen met hogere nummers op laag 1 plaatst. Na gebruik kunt u de lagen stapelen, waardoor deze minder opbergruimte innemen.

 • 60-minuten timer met 'gebruiksklaar'-signaal en automatische uitschakeling

  60-minuten timer met 'gebruiksklaar'-signaal en automatische uitschakeling

  De handmatige 60-minuten timer is buitengewoon eenvoudig. Draai de knop gewoon naar het aantal minuten dat u wilt stomen en de stoomkoker doet de rest. De meeste groenten zijn na 10 - 20 minuten klaar, en na een of twee keer weet u waarschijnlijk wat u het beste bevalt. De stoomkoker schakelt automatisch uit nadat de ingestelde stoomtijd verstreken is.

 • Capaciteit van 9 l en verwijderbare bakbodems met ruimte voor een hele kip

  Capaciteit van 9 l en verwijderbare bakbodems met ruimte voor een hele kip

  Wilt u een groot stuk voedsel bereiden, zoals een hele kip, of iets anders dat te groot is voor een enkel stoomcompartiment? Klik de onderkant van elke mand los om één grote ruimte te krijgen. De stomer doet de rest voor u door van boven naar beneden krachtig en consistent te stomen.

 • Stoomrek voor eieren

  Stoomrek voor eieren

  U kunt deze handige stoomkoker op veel verschillende manieren gebruiken, of u nu een ontbijt, lunch of diner bereidt. Dit stoomrek voor eieren is echt handig: geniet 's ochtends van een perfect zachtgekookt eitje voor een gezond en voedzaam begin van de dag. Vergeet niet een klein gaatje in elk ei te prikken (met bijv. een veiligheidsspeld) en zet de eieren op het rek met het gaatje omhoog.

 • Exclusieve Jamie Oliver-recepten ter inspiratie

  Exclusieve Jamie Oliver-recepten ter inspiratie

  Elk product in het assortiment Jamie-keukenapparatuur door Philips Jamie Oliver wordt geleverd met exclusieve recepten van Jamie om u te helpen gemakkelijk verse gerechten te bereiden waarvan het hele gezin zal smullen.

 • Alle voedingsstoffen blijven behouden tijdens het koken

  Alle voedingsstoffen blijven behouden tijdens het koken

  Deze stoomkoker zorgt ervoor dat voedingsstoffen niet verloren gaan en bereidt in een mum van tijd heerlijke gerechten voor een extra gezonde lunch of avondmaaltijd.

 • Oververhittings- en droogkookbeveiliging

  Oververhittings- en droogkookbeveiliging

  Deze stoomkoker is voorzien van een oververhittings- en droogkookbeveiliging voor het geval het waterreservoir leeg is. U kunt de stoomkoker dus niet op die manier stukmaken. De stoomkoker moet in dat geval 10 minuten afkoelen voor u water toevoegt en het apparaat opnieuw laat werken.

 • Bezoek www.philips.com/jamieoliver voor meer tips

  Bezoek www.philips.com/jamieoliver voor meer tips

  "Voor mij gaat het erom om meer mensen aan te moedigen om van koken te genieten en zich aangenaam en zeker te voelen met behulp van dit pakket. Mijn doel was om een assortiment te ontwerpen dat ik zelf graag in mijn keuken zou gebruiken. Elk product uit het assortiment Jamie-keukenapparatuur heeft een mooi korenbloemblauw detail. Die kleur heb ik gekozen bij de gestroomlijnde retro vormen die we hebben gebruikt. Spullen die gezien mogen worden en die dus niet hoeven te worden opgeborgen in keukenkastjes."

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in