1
TV

Philips 4K OLED-TV

De enige OLED-TV's met Ambilight ter wereld

Bekijk de video

Wat is OLED?

 

Philips OLED is de nieuwste generatie TV-technologie. In tegenstelling tot conventionele LED-TV's heeft OLED geen achtergrondverlichting nodig. Elke pixel maakt zijn eigen kleur en licht. Als ze zijn uitgeschakeld, zijn ze zwart. Volledig zwart. Met diepere zwarttinten krijgt u betere kleuren en verbazingwekkend contrast, waardoor u geniet u van het zuiverste en meest levensechte beeld van een Philips-TV ooit.

OLED-logo

Perfecte zwarttinten

De diepste beelden en het beste contrast

 

Philips OLED-TV's kunnen individuele pixels volledig uitschakelen of dimmen om perfecte zwarttinten met ongeëvenaard contrast te creëren. Dankzij de volledige controle over het licht van iedere pixel is er geen lichtvervuiling van nabije pixels. Zo kunt u genieten van perfect beeld met absoluut zwart.

Perfect Contrast-logo

Breder kleurenspectrum

De meest levendige kleuren op het scherm

 

De nieuwste Philips OLED-TV's hebben ons breedste kleurenspectrum tot nu toe en zijn in staat om 99% van de DCI-P3-kleurruimte weer te geven. Beelden komen tot leven met verbazingwekkend nauwkeurige kleuren dankzij acht miljoen onafhankelijke pixels die in perfecte harmonie samenwerken. De kleuren worden nog verder versterkt door de puur zwarte achtergrond.

wide color gamut-logo en perfect color-logo

Vloeiende bewegingen

Alle details meteen in beeld

 

Dankzij de perfecte scherpte en weergave van bewegingen levert Philips OLED-TV de meest natuurlijke en vloeiende beelden op het scherm met ongelofelijke snelheid. Hoe snel of extravagant de actie ook is, u mist nooit iets dankzij de razendsnelle beeldverwerking.

perfect natural motion-logo
 

Bredere kijkhoek

Uitstekende beeldkwaliteit voor iedereen

 

Vanaf nu zit u in uw hele woonkamer op de eerste rang. De Philips OLED-TV's hebben onze breedste kijkhoeken ooit, waardoor u op meerdere plekken kunt genieten van de perfecte kleuren en het perfecte contrast zonder in te boeten aan beeldkwaliteit.

De nieuwe Philips 4K OLED-TV

 

Beleef de enige 4K OLED-TV's met Ambilight en Android TV ter wereld. Ga helemaal op in een wereld die veel verder gaat dan het beeldscherm dankzij driezijdig Ambilight. Ontdek perfecte zwarttinten en indrukwekkende kleuren die tot leven worden gebracht door onze exclusieve beeldverwerking met de Perfect Pixel UHD Engine. Ontdek een wereld aan content met Android TV. De nieuwe Philips 4K OLED-TV ziet er niet alleen prachtig uit, maar levert ook geweldige prestaties.

OLED en Ambilight: de ultieme combinatie

 

Alleen de Philips OLED-TV's combineren ongelofelijke beeldkwaliteit met perfect afgestemd omgevingslicht. Geniet van prachtige kleuren op het scherm, op de muren en in de kamer zelf. U kunt kiezen uit verschillende Ambilight-modi, waardoor u altijd kunt genieten van een betere kijkervaring en meer sfeer tijdens film- of gameavondjes.

ambilight-logo
P5_logo

OLED en P5: perfecte beeldkwaliteit

 

Maak kennis met de Philips P5-engine voor beeldkwaliteit. Deze optimaliseert digitaal alles wat u kijkt en vergroot de beeldverwerkingskracht van uw televisie met wel 50%. Nu kunt u genieten van de diepste zwarttinten, de helderste wittinten, levendige kleuren en ons scherpste, meest vloeiende beeld — altijd en vanuit iedere bron. De Philips OLED-TV en P5 zetten een nieuwe standaard voor bron, scherpte, kleur, contrast en beweging dankzij de combinatie van een baanbrekend OLED-beeldscherm, drie decennia ervaring in beeldverwerking en unieke algoritmes.

OLED en HDR: films zoals ze bedoeld zijn

 

Dankzij High Dynamic Range (HDR) geniet u van een kijkervaring zoals de regisseur die heeft bedoeld. Om ten volle van HDR te kunnen genieten, moet uw TV een groot contrastbereik kunnen weergeven. De Philips OLED-TV creëert ongeëvenaard contrast dankzij de mogelijkheid om iedere pixel in- of uit te schakelen. Daardoor is het de perfecte TV voor HDR-content.

HDR perfect-logo

Nog een primeur:
Android TV
™ en OLED komen samen

 

Eindeloos entertainment en ongelofelijke beelden: vrije tijd zag er nog nooit zo goed uit. Iedere nieuwe film, game en app die u ontdekt in de groeiende verzameling van Google Play op Android TV ziet er nog beter uit op de nieuwe Philips OLED-TV.

android tv- en Google play store-logo

Prachtig in elk opzicht

 

De Philips OLED-TV is een prachtig meesterwerk dankzij de praktisch randloze, ultraslanke behuizing van aluminium en het zwevende design. Omdat de TV geen achtergrondverlichting nodig heeft, konden we de TV dunner en lichter maken dan ooit tevoren. Dankzij zes naar voren gerichte luidsprekers en een krachtige, naar achteren gerichte subwoofer geniet u van ongelofelijk helder geluid met een diepe, nauwkeurige bas. En de verbeterde Triple Ring-technologie van Philips voor de 9002 biedt betere beweging van de luidsprekers in de subwoofers. En meer beweging betekent meer bas! Zo geniet u van een sterk, rijk geluid, zelfs in een superdunne Philips-TV.

razor slim-logo