Onze krachtige sapcentrifuges halen het beste sap naar boven, zelfs uit de moeilijkste soorten groenten en fruit. Mix en match om te experimenteren met jouw favorieten en de perfecte combinatie te vinden.
HR1922/20
De slowjuicer verschilt van de sapcentrifuge door de manier van sapwinning. De centrifugale sapcentrifuge maalt fruit en groenten en scheidt het sap van de pulp door middel van centrifugerende kracht, terwijl de slowjuicer het sap langzaam uit fruit en groenten perst. Geen van beide sapcentrifuges produceert warmte tijdens het persen van het sap. Beide sapcentrifuges halen het meeste uit uw verse fruit en groenten en hebben daarom vergelijkbare gehaltes aan vitaminen en voedingsstoffen.
In vergelijking met een centrifugesapcentrifuge perst een slowjuicer geconcentreerder sap met meer vezels en is de sapopbrengst hoger bij een slowjuicer. Anderzijds is een sapje uit een sapcentrifuge sneller klaar, omdat u het fruit en de groenten niet hoeft te snijden, dankzij de grote vultrechter.
De meest voorkomende vruchten en groenten die in een sapcentrifuge worden verwerkt zijn:
Opmerking: Fruit en groenten die zetmeel bevatten (bijv. banaan, mango, suikerriet, avocado, pompoen) kunnen niet worden gejuiced, gebruik hiervoor een blender.
Ja, u kunt bijna alle soorten groenten en fruit juicen. Zorg ervoor dat u pitten uit fruit verwijdert voordat u ze perst.
Zeer harde en/of vezelrijke of zetmeelrijke vruchten of groenten, zoals suikerriet, banaan en mango, zijn niet geschikt voor het juicen in dit apparaat.
Belangrijkste vitamines uitgelegd
Hoe lang kun je vers geperst sap bewaren?
Wat doet vitamine C? | Eten met vitamine C
We hebben {number} product(en) gevonden die verkrijgbaar zijn buiten uw land. Lokale promoties zijn mogelijk niet van toepassing.
Producten weergevenWe hebben meer dan 1 product gevonden.
Kies uw model op basis van de laatste 2 cijfers van uw productnummer, bijvoorbeeld RQ1280/21.
You are about to visit a Philips global content page
You are about to visit the Philips USA website.