1
Philips espresso

Philips espresso machines

de volautomatische espresso maker

     
  bij aankoop van een deelnemend espressomachine
  bij aankoop van een deelnemend espressomachine

  Espresso, cappuccino en gewone koffie van  versgemalen bonen

   

  Met 50 jaar ervaring en expertise in koffie maakt Philips koffiemachines voor mensen die houden van de goede dingen in het leven. Waarbij we ‘zo weinig mogelijk gedoe’ qua onderhoud én gebruiksgemak altijd in gedachten houden. De volautomatische espressomachines van Philips zijn budgetvriendelijk en stellen je in staat om makkelijk van een geweldige cappuccino of andere Italiaanse melkspecialiteit te genieten. Ondanks de scherpe prijs bevatten ze de betrouwbare techniek van Saeco. Door het unieke zetsysteem in alle machines ben je verzekerd van lekkere en geurige espresso of filterkoffie. Dankzij de diverse melkopties kun je verse melk opschuimen – regelrecht uit de koelkast – voor een romige cappuccino of latte macchiato, voor elke stemming en elk moment.

   

  Voor iedereen die de kwaliteit van koffie op een terrasje of thuis wil ervaren, is een apparaat uit de Philips Espresso-range dan ook de perfecte keus.

  Ontdek onze range

  Series 5000

  Philips 5000 LatteGo

  Series 5000

  € 729,99*
  EP5335
  Series 3200

  Philips 3200 LatteGo

  Series 3200

  € 599,99*
  EP3246
  Series 2200

  Philips 2200 LatteGo

  Series 2200

  € 519,99*
  EP2231

  Consumenten

  Algemene waardering 4.6 / 5
  Algemene waardering 4.7 / 5
  Algemene waardering 4.5 / 5

  Aantal koffievarianten

  • 6
  • 5
  • 3

  Melkopties

  • LatteGo
  • LatteGo
  • LatteGo

  Cappuccino met één druk op de knop

  • Ja
  • Ja
  • Ja

  Latte Macchiato met één druk op de knop

  • Ja
  • Ja
  • Nee

  Vaatwasmachinebestendig melksysteem

  • Ja
  • Ja
  • Ja

  Waterfilter

  • Aquaclean
  • Aquaclean
  • Aquaclean

  Kleuren

  • Roestvrijstaal
  • Zilver
  • Zwart
  • Bruin
  • Zwart
  * Aanbevolen verkoopprijs

  De zoektocht naar  de perfecte cappuccino machine

   

  Jaren geleden was koffie, gewoon je dagelijkse bakkie gezet door je koffiezetapparaat of oploskoffie. Tegenwoordig kun je thuis genieten van vele soorten koffie door de volautomatische espressomachines, waar je de keuze hebt uit koffie, espresso, cappuccino, latte macchiatto en vele andere soorten. Deze dranken kunnen allemaal van de vroege ochtend tot op de late avond heel eenvoudig thuis bereid worden. Cappuccino en andere types espresso-machines hebben een hele nieuwe cultuur van koffiebereiding en smaak in het leven geroepen. De ideale cappuccino machine voor thuis dient aan vele voorwaarden te voldoen, zodat je iedere dag weer opnieuw kunt genieten.

   


  Verse cappuccino gaat hand in hand met versgemalen koffiebonen. Hiervoor kom je terecht bij onze volautomatische espressomachines, die zijn uitgerust met een bonenmolen. Daarnaast het perfecte melkschuim. De consistentie van het melkschuim is afhankelijk van het vetpercentage in de melk. Het schuim van volle melk is romig, dicht en fluweelzacht, die van halfvolle melk is minder zacht. Het is niet alleen afhankelijk van het type melk. Elk kopje koffie dat je zet, wordt bedekt met een zijdezachte melklaag die de smaakpapillen streelt. De melkbeker zorgt ervoor dat de melk twee keer wordt opgeschuimd. Zonder te spetteren wordt er vervolgens een schuimlaag van precies de juiste temperatuur in uw kop gegoten.


  Je bent dol op een lekkere kop cappuccino, maar soms heb je zin in een pittige variant of een cafeïnevrije variant. Onze volautomatische espressomachines zijn zo veelzijdig dat ze dat allemaal kunnen bereiden. De volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om je drankje aan je smaak aan te passen. Je kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel je vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke varianten op je favoriete cappuccino!

  Meer informatieMinder informatie

  Wil je meer weten over onze volautomatische espressomachines?

   

  Meld je aan en ontvang exclusieve informatie over onze Philips espressomachines!

  Philips respecteert en hecht veel waarde aan jouw privacy. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief.

  Uw aanmelding voor onze nieuwsbrief is mislukt. Probeer het later opnieuw.

  Ontdek onze unieke eigenschappen

  AquaClean filter

  Unieke AquaClean filter

   

  Onze nieuwe en gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter, zorgt ervoor dat je optimaal van de volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoef je tot 5000 kopjes de machine niet te ontkalken en krijg jij het hygiënische voordeel van helder en zuiver water. 

  Philips Melkvarianten

  Melk opschuimen met LatteGo

   

  Met het innovatieve LatteGo-melksysteem geef je jouw koffie een zijdezacht schuimlaagje. Het is eenvoudig te installeren en kan worden schoongemaakt in slechts 15 seconden.

  Philips CoffeeSwitch

  CoffeeSwitch

   

  Gebruik de hendel voor verschillende typen koffie - vervaardigd van versgemalen bonen - voor elke stemming of moment: een sterke espresso in de ochtend of aromatische filterkoffie in de avond. Een unieke en exclusieve functie van Philips-koffiemachines.

  Philips persoonlijke koffie

  Pas je koffie naar eigen smaak aan

   

  Zet een perfect kopje filterkoffie - met een druk op de knop. Met deze innovatieve functie kun je de temperatuur, duur (hoeveel water wordt gebruikt) en sterkte (hoeveel koffiebonen worden gemalen) kiezen. Bovendien wordt door de geheugenfunctie de duur voor de volgende keer onthouden.

  Philips 100% keramische maalschijven

  100% keramische maalschijven

   

  Zeg de smaak van verbrande koffiebonen gedag dankzij de 100% keramische molen met lange levensduur. Met 5 verschillende instellingen, van een fijne maling voor volle espresso's tot een grovere maling voor koffie met een zachtere smaak. Het keramische materiaal zorgt voor langdurige consistentere resultaten in vergelijking met een metalen molen.

  Philips eenvoudig onderhoud

  Gemakkelijk schoon te maken

   

  Dankzij de Saeco-technologie komt de verwijderbare zetgroep van onze volautomatische espressomachine met één druk op de knop naar buiten voor moeiteloos schoonmaken en onderhouden – en extra hygiëne. Saeco maakt sinds 2009 onderdeel uit van de Philips-groep.

  Ben jij de trotse eigenaar van een Philips espressomachine? Laat het ons weten!

   

  Door je espressomachine bij ons te registereren, verwen je jezelf met:

   

  + Het laatste nieuws;

  + Speciale kortingen op je onderhoudskit*;

  + Mogelijkheid tot abonneren op je onderhoudskit;

  + Advies bij het onderhoud en ontkalken.

   

  *om speciale kortingen te ontvangen, zorg dat je bent aangemeld voor het ontvangen van promotionele berichten.

  Hulp bij je Philips espressomachine

  Ontdek onze andere koffiezetapparaten

  Saeco espressomachines

  SENSEO® koffiepadmachines  

  Philips filterkoffiezetapparaten