1
Koffie

Koffie

Weergeven
Raster
Lijst
Producttype
Prijs
Senseo-koffiepadmachines
Automatische espressomachines
Saeco automatische espressomachines
Saeco handmatige espressomachines
Koffiezetapparaat met druppelfilter
Functies
Glazen kan

De Philips-aromakan is gemaakt van glas en is ontworpen om de filterkoffiesmaak optimaal te bewaren.

Thermische kan

De warmhoudkan van uw filterkoffiezetapparaat houdt uw koffie langer heet en behoudt het aroma beter dan koffiezetapparaten met een verwarmingsplaat onder een glazen pot.

AromaSwirl

Met het slimme mondstuk van de filterkoffiemachine wordt de koffie rondgedraaid terwijl het in de glazen kan drupt. Zo wordt het aroma over de hele kan verspreid, zodat de laatste kop even sterk is als de eerste. Prima smaak tot aan de laatste druppel.

Intensiteitsknop

Met de gepatenteerde intensiteitsknop kunt u de manier waarop het water door de koffie stroomt zelf aanpassen: een wijde waterdistributie geeft een zachte, milde smaak, terwijl een geconcentreerde waterdistributie in een sterke, intense smaak resulteert.

Boil & brew

Met de innovatieve Boil & Brew-functie van Philips wordt het water verhit tot 93º C of meer voordat het door de gemalen koffie stroomt. Zo ben je verzekerd van een volle smaak en een heerlijk aroma in elke kop filterkoffie. Uniek voor Philips-filterkoffiezetapparaten.

Instelbare koffietemperatuur

Met dit koffiezetapparaat kunt u de koffietemperatuur aanpassen aan uw voorkeuren. Kies bijvoorbeeld een hogere temperatuur voor een hitteabsorberende keramische mok en een lagere voor een dunne glazen beker of plastic meeneembeker.

Sterkte-instelling

Met de functie voor sterkteselectie kunt u kiezen uit een klein, sterk kopje koffie of een grotere, minder sterke kop.

Geschikt voor kopjes van verschillende grootte

De tuit en de lekbak zijn in hoogte verstelbaar, waardoor het koffiezetapparaat plaats biedt aan kopjes en mokken van verschillende grootte.

Persoonlijk koffiegeheugen

Met het apparaat kunt u de hoeveelheid koffie die u wilt zetten aanpassen en opslaan.

Kalkindicator

Het apparaat waarschuwt u wanneer het tijd is om te ontkalken met de speciale SENSEO® of Saeco-ontkalker, zodat het apparaat zo lang mogelijk meegaat.

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Vaatwasmachinebestendige onderdelen voor eenvoudige reiniging.

Autom. uitschakeling

Het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld om energie te besparen.

Melkopties
Geïntegreerde automatische melkbeker

De geïntegreerde melkopschuimer kan eenvoudig in de koelkast worden bewaard en staat altijd klaar voor het opschuimen van melk voor lekkere cappuccino en nog veel meer.

Automatische melkopschuimer

De Cappuccinatore is een hygiënische automatische melkopschuimer. U hoeft enkel het slangetje in een melkpak te steken en het apparaat bereidt automatisch een lekkere melkspecialiteit. Naderhand wordt de melkbuis gespoeld tijdens de reinigingscyclus.

Klassieke melkopschuimer

Met de klassieke pannarello-melkopschuimer kunt u uw melk opschuimen zoals u dat lekker vindt. U hoeft enkel de pannarello in de melk te dompelen terwijl u langzaam roert. Ga net zo lang door tot u de melk schuimig genoeg vindt.

Koffiedranken
Filterkoffie

Vind het juiste filterkoffiezetapparaat. Filterkoffie wordt bereid door kokend water over gemalen koffie in een papieren koffiefilter te gieten. De koffie wordt geserveerd in bekers van 125 ml (DE) tot 250 ml (VS) met een rondere smaak dan espresso.

Koffiedranken met melk

Vind apparaten die koffie met opgeschuimde melk kunnen bereiden, zoals cappuccino.

Espresso

Vind alle apparaten die een espressoshot kunnen bereiden. Espresso wordt gemaakt door heet water van 88 ºC gedurende 25 seconden met 9 bar effectieve druk door 7 gram fijngemalen koffie te persen. Het resultaat is een espresso van 25 ml met een heerlijk crèmelaagje bovenop, meer intens en puur dan filterkoffie.

Materialen en afwerking
Roestvrij staal

Robuuste, roestvrijstalen behuizing van het volledige product voor optimale duurzaamheid en een hoogwaardig ontwerp

Plastic en roestvrij staal

Stijlvolle roestvrijstalen elementen zijn smaakvol gecombineerd met duurzame synthetische materialen voor een harmonisch design dat gemakkelijk kan worden gereinigd.

Plastic

Dankzij de synthetische materialen is dit apparaat duurzaam en makkelijk schoon te maken; ideaal voor mensen die graag genieten van de gewone dingen in het leven.

Reiniging en onderhoud
Automatische reiniging en ontkalking

Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: de machine wordt automatisch gespoeld wanneer deze wordt in- of uitgeschakeld en ontkalkt wanneer dat nodig is en u ontkalker in het waterreservoir hebt gedaan

Reinigingsfunctie voor de melkkaraf

Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: de melkbeker reinigt zichzelf na elk gebruik.

Compatibel met AquaClean-filter

Automatische espressomachines zijn compatibel met het gepatenteerde AquaClean-waterfilter. Met een AquaClean-filter hoeft u uw automatische espressomachine pas na 5000 koppen (2 jaar) te ontkalken.

Accessoires en onderdelen
Voorbereiding

Alles wat u nodig hebt voor het bereiden van koffie of zelfs om de functionaliteit van uw koffiezetapparaat uit te breiden.

Onderhoud

Waterfilters, ontkalkers en meer om u te helpen de levensduur van uw koffiezetapparaat of espressomachine te verlengen.

Vervangingsonderdelen

Iets kapot? Met deze onderdelen hoeft u niet te betalen voor een volledig nieuwe koffie- of espressomachine.

  • Twijfelt u nog?
    Selecteer maximaal drie producten en vergelijk ze met elkaar!
    -{discount-percentage}%
    Overall rating / 5
* Aanbevolen verkoopprijs