0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    bloemkool-nuggets

    Krokante bloemkoolnuggets 

    Krokante bloemkoolnuggets

    Porties 2
    Airfryer
    0-30 minuten
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 1 bloemkool
    • 200 gram naturel grof gemalen cornflakes
    • 100 gram bloem
    • 10 gram gerookte paprikapoeder
    • 5 gram zout
    • 5 gram peper
    • 200ml water
    • 100ml tomatenketchup (zonder toegevoegde suikers)
    • oliespray

    Bereiding

    • 1. Was de bloemkool en maak er kleine roosjes van zonder steel van ongeveer de grootte van een kipnugget.
    • 2. Meng in een kom wat bloem met het warme water tot een yoghurt dik papje en doe de resterende bloem in een aparte kom.
    • 3. Maal de cornflakes samen met de paprikapoeder, knoflookpoeder, peper en zout met een keukenmachine tot middelfijne stukjes.
    • 4. Maak de bloemkoolroosjes nat en doe deze eerst in de kom met de bloem, daarna door het bloempapje en tot slot door de gemalen cornflakes.
    • 5. Herhaal dit met alle bloemkoolroosjes tot deze allemaal een krokante cornflake korst hebben.
    • 6. Spray de bloemkoolroosjes in met wat olie en bak ze in de Airfryer in 20/25 minuten op 180 graden tot ze mooi krokant zijn.
    • 7. Dien de bloemkoolroosjes op met de tomatenketchup.

    Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

    Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

     

    √ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

    √ Het profiteren van speciale kortingen;

    √ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

     

    Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.