1
Producten

Knolselderijsoep met Bruggekaas

Knolselderijsoep met Bruggekaas

De kaas uit Brugge lekker bij de pasta of bij je wildgerecht zoals Konijn. Vandaag gebruiken we de kaas in een heerlijke knolselderijsoep. Lekker op een koude herfst- of winterdag.

Porties 6,

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 sjalot
  • ½ kleine knolselderij
  • 700 ml kippenbouillon of water en 1 tablet
  • 1 tak bladpeterselie
  • 200 gram bruggekaas

Bereiding

  • Schil de knolselderij en sjalot en snijd beide in grove stukken. Doe de knolselderij en sjalot samen met de teen knoflook en Bruggekaas in de SoupMaker. Vul de SoupMaker tot het bovenste streepje met kippenbouillon en kies programma 1.
  • Giet de soep in kommen en strooi er gehakte peterselie over.
Knolselderijsoep met Bruggekaas

Deel dit recept