0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    knolselderijsoep met Bruggekaas

    Knolselderijsoep met Bruggekaas

    De kaas uit Brugge lekker bij de pasta of bij je wildgerecht zoals Konijn. Vandaag gebruiken we de kaas in een heerlijke knolselderijsoep. Lekker op een koude herfst- of winterdag.

    Porties 6
    0-30 minuten
    Groenten
    SoupMaker
    Vegetarisch
    Kaas
    Feest
    Voorafjes en snacks
    Oudejaarsavond
    Kerstmis

    Ingrediënten

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 teentje knoflook
    • 1 sjalot
    • ½ kleine knolselderij
    • 700 ml kippenbouillon of water en 1 tablet
    • 1 tak bladpeterselie
    • 200 gram bruggekaas

    Bereiding

    • Schil de knolselderij en sjalot en snijd beide in grove stukken. Doe de knolselderij en sjalot samen met de teen knoflook en Bruggekaas in de SoupMaker. Vul de SoupMaker tot het bovenste streepje met kippenbouillon en kies programma 1.
    • Giet de soep in kommen en strooi er gehakte peterselie over.
    Knolselderijsoep met Bruggekaas

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.