NL
EN
1
Mediaspelers

Draagbare videospeler

  Draagbare videospeler

  Bekijk onderweg uw favoriete video's

  Geniet onderweg van films en nog veel meer met de Philips PV7005 draagbare videospeler. Intuïtieve bediening en navigatie dankzij het 7-inch touchscreen. Geschikt voor vrijwel alle digitale mediabestanden en speelt video op de TV af via een HDMI-verbinding. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Bekijk onderweg uw favoriete video's

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bekijk onderweg uw favoriete video's

Geniet onderweg van films en nog veel meer met de Philips PV7005 draagbare videospeler. Intuïtieve bediening en navigatie dankzij het 7-inch touchscreen. Geschikt voor vrijwel alle digitale mediabestanden en speelt video op de TV af via een HDMI-verbinding. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Draagbare videospeler

17, 8 cm (7") LCD-scherm, 3 uur speeltijd PV7005/12 Soortgelijke producten zoeken

Bekijk onderweg uw favoriete video's

met touchscreen

 • Geniet met de ingebouwde batterij* van maximaal 3 uur afspelen

  Geniet met de ingebouwde batterij* van maximaal 3 uur afspelen

  Deze speler van Philips heeft een ingebouwde compacte, oplaadbare batterij voor langdurig vermogen. U kunt tot wel 3 uur onafgebroken genieten van films, foto's en muziek voordat u de batterij moet opladen. U hoeft alleen maar de voedingskabel op de speler aan te sluiten, zo eenvoudig is het.

 • TFT LCD-kleurenscherm van 17,8 cm (7") in breedbeeldformaat (16:9)

  TFT LCD-kleurenscherm van 17,8 cm (7") in breedbeeldformaat (16:9)

  Met het LCD-kleurenscherm komen beelden tot leven. Uw dierbare foto's hebben dezelfde levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken en dankzij de rijke details lijken uw favoriete films en muziek in de kamer plaats te vinden. Het 16:9-breedbeeldformaat is standaard voor universele tot High Definition digitale televisie. Een beeldvullend 16:9-beeldformaat zorgt voor een uitstekende weergave van beelden zonder balken boven en onder het beeld en zonder het kwaliteitsverlies dat wordt veroorzaakt door schalen, waardoor een beeld wordt aangepast zodat het op een ander schermformaat past.

 • RMVB-videoweergave

  RMVB-videoweergave

  Deze Philips-speler ondersteunt videoweergave via RMVB, een digitaal videobestandsformaat dat is ontwikkeld door Realnetworks™. Dit formaat wordt normaal gesproken gebruikt voor multimediacontent. Bestanden met dit formaat hebben de extensie ".rmvb". Het digitale formaat zorgt voor hoogwaardige foto's en verbetert de kwaliteit van bewegende beelden aanzienlijk. Hierdoor is er een optimaal evenwicht tussen de beeldkwaliteit en de bestandsgrootte.

 • USB-aansluiting om video's, foto's en muziek weer te geven

  USB-aansluiting om video's, foto's en muziek weer te geven

  U hoeft uw draagbare USB-apparaat alleen maar op de USB-aansluiting van uw draagbare Philips DVD-speler aan te sluiten om uw digitale video's, muziek of foto's rechtstreeks weer te geven. Nu kunt u uw favoriete momenten delen met familie en vrienden.

 • Micro SD-kaartsleuf voor maximaal 32 GB of 16 uur HD-video

  Micro SD-kaartsleuf voor maximaal 32 GB of 16 uur HD-video

  Nu kunt u zoveel filmen als u maar wilt, dankzij de Micro SD-kaartsleuf van de Philips-camcorder. Hoewel Micro SD-kaarten klein zijn, bieden ze veel opslagruimte, zodat al uw video's en foto's veilig worden opgeslagen. Door het kleine formaat kunt u bovendien moeiteloos een paar extra geheugenkaarten meenemen. De kaartsleuf van de camcorder ondersteunt alle universele Micro SD-kaarten, zodat u het geheugen eenvoudig uitbreidt tot 32 GB of 16 uur HD-video. U kunt dus altijd rustig filmen.

 • Directe TV-verbinding via HDMI voor het bekijken van uw video's in HD

  Directe TV-verbinding via HDMI voor het bekijken van uw video's in HD
 • Beschermend opbergetui inbegrepen

  Beschermend opbergetui inbegrepen
 • DivX-gecertificeerd voor de standaardweergave van DivX-video's

  Met DivX®-ondersteuning kunt u DivX-gecodeerde video's en films van internet bekijken, waaronder aangeschafte Hollywood-films. Het DivX-mediaformaat is een op MPEG-4 gebaseerde videocompressietechnologie waarmee u grote bestanden, zoals films, trailers en muziekvideo's, kunt opslaan op media als CD-R/RW en opneembare DVD's, USB-apparaten en andere geheugenkaarten en afspelen op uw DivX Certified® Philips-apparaat.

 • Touchscreen voor een geweldige kijkervaring

  Bedien uw digitale fotoalbum eenvoudig met een druk op de knop of een aanraking van het scherm. Met het touchscreen kunt u foto's eenvoudig verplaatsen, toevoegen of verwijderen. Dankzij het menu met pictogrammen is de Philips digitale fotolijst makkelijk in gebruik. Het touchscreen zorgt voor een geweldige kijkervaring.

Alle specificaties bekijken
 • DivX, DivX Certified en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivXNetworks, Inc. en worden onder licentie gebruikt.
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.
 • De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.
 • RMVB is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van RealNetworks, Inc.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in