NL
EN
1
Draagbare audio

Draadloos Micro HiFi-systeem

  Draadloos Micro HiFi-systeem

  Bezeten van muziek

  Ga helemaal op in uw muziek met dit draadloze Philips MCI298/12-microsysteem dat aan de wand kan worden bevestigd. Stream muziek vanaf uw PC/MAC, luister naar CD's, MP3's of FM- en internetradio, en navigeer moeiteloos op het intuïtieve touchscreen met kleurenscherm.

  Unfortunately this product is no longer available

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Bezeten van muziek

Ga helemaal op in uw muziek met dit draadloze Philips MCI298/12-microsysteem dat aan de wand kan worden bevestigd. Stream muziek vanaf uw PC/MAC, luister naar CD's, MP3's of FM- en internetradio, en navigeer moeiteloos op het intuïtieve touchscreen met kleurenscherm.

Unfortunately this product is no longer available

Streamium Draadloos Micro HiFi-systeem

Bezeten van muziek

Stream muziek van PC/MAC en internet - draadloos

 • Duizenden gratis internetradiozenders

  Duizenden gratis internetradiozenders

  Met Streamium profiteert u van duizenden gratis internetradiozenders. Nu kunt u luisteren naar allerlei soorten muziek van over de hele wereld. Maak via uw Streamium verbinding met internet en luister naar uw favoriete onlineprogramma's op uw audiosysteem zonder dat uw PC hoeft te zijn ingeschakeld.

 • MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw Philips-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.

 • Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Met de directe weergave vanaf USB sluit u uw USB-apparaat gewoon aan op de USB-poort van uw Philips-apparaat om uw digitale muziek rechtstreeks vanaf het Philips-apparaat af te spelen.

 • Muziek van iTunes afspelen

  Muziek van iTunes afspelen

  Nu kunt u muziek uit uw iTunes-bibliotheek afspelen op uw Philips HiFi-systeem, zonder dat u iets hoeft te converteren. De meegeleverde TwonkyMedia-software biedt ondersteuning voor de AAC-codec, die wordt gebruikt door iTunes-bibliotheken voor het rippen en opslaan van muziek. U hoeft alleen deze software te installeren om de muziek in uw iTunes-bibliotheken draadloos te kunnen beheren, selecteren en afspelen. Opmerking: het systeem biedt geen ondersteuning voor muziek met DRM-beveiliging die via de iTunes-winkel is aangeschaft.

 • FM-radio

  FM-radio

  FM-radio maakt gebruik van frequentiemodulatie voor HiFi-geluid voor radioprogramma's die worden uitgezonden. Dankzij deze uitzendtechnologie kunt u via FM luisteren naar uw favoriete radiozenders.

 • Totaal uitgangsvermogen van 20 W RMS

  Totaal uitgangsvermogen van 20 W RMS

  Dit systeem heeft een totaal uitgangsvermogen van 20 W RMS. RMS staat voor Root Mean Square, wat een veelgebruikte maat is voor audiovermogen, ofwel het elektrische vermogen dat van een audioversterker naar een luidspreker wordt overgebracht, gemeten in Watt. De hoeveelheid elektrisch vermogen dat wordt afgeleverd en de gevoeligheid van de luidspreker bepalen het gegenereerde geluidsvermogen. Hoe hoger het wattage, hoe groter het geluidsvermogen dat door de luidspreker wordt uitgezonden.

 • Volledig geïntegreerd geluidssysteem

  Volledig geïntegreerd geluidssysteem

  Uw Philips HiFi-systeem is uitgerust met alles wat u nodig hebt om te kunnen genieten van muziek op uw CD's, USB-apparaat of draadloos via uw PC/MAC en internet. Dit is allemaal gecombineerd in een compact, slank en veelzijdig apparaat dat in elke huiskamer past. Bovendien is dit systeem gebruiksvriendelijk dankzij het touchscreen.

 • Geschikt voor breedbandverbinding en Wi-Fi-router in huis

  Geschikt voor breedbandverbinding en Wi-Fi-router in huis

  Uw Philips HiFi-systeem heeft een Ethernet-poort voor Plug & Play-internetaansluiting via DHCP. Het systeem is tevens B/G Wi-Fi Certified waardoor het compatibel is met elke verkrijgbare B/G Wi-Fi Certified-router. Dit systeem is voorzien van het handige Wi-Fi Protected Setup, waarmee u met één druk op de knop een veilige Wi-Fi-verbinding tot stand brengt.

 • Draadloos muziek en foto's streamen vanaf uw PC/Mac

  Draadloos muziek en foto's streamen vanaf uw PC/Mac

  Uw PC/Mac staat vol muziek die u nu gemakkelijk vanaf uw Philips-audioapparaat kunt streamen, zonder al die kabels. Deel uw foto's en muziek met anderen, bijvoorbeeld tijdens een feestje, of geniet gewoon thuis van uw muziek en foto's. Doe hetzelfde met uw fotoverzamelingen, en bekijk deze op uw gemak terwijl u naar muziek luistert. Haal alles uit uw PC/Mac met het gemak van draadloze streaming.

 • Afstandsbediening voor gemakkelijk navigeren

  Afstandsbediening voor gemakkelijk navigeren

  Bedien alle functies van uw Philips HiFi-systeem vanuit uw luie stoel. Muziek zoeken, doorbladeren en afspelen kost nauwelijks tijd en moeite. Met speciale toetsen hebt u snel toegang tot het hoofdscherm en uw favoriete internetradiostation, maar kunt u ook draadloos muziek streamen vanaf uw PC/MAC en internet. De sleutel tot uw HiFi-systeem ligt in uw handen.

 • Touchscreen voor eenvoudige navigatie

  Touchscreen voor eenvoudige navigatie

  Met het touchscreen kunt u uw apparaat bedienen door eenvoudigweg op de knoppen op het scherm te drukken in plaats van op de knoppen op het apparaat. Als u het apparaat inschakelt, verschijnt de gebruikersinterface met het touchscreen op het LCD-scherm met alle bedieningsfuncties voor het apparaat. Het touchscreen combineert LCD-schermtechnologie met druksensoren en een krachtige digitale microprocessor. Als u op een bepaalde plek op het scherm drukt, wordt het desbetreffende signaal naar de processor gestuurd. De opdracht wordt daarna onmiddellijk uitgevoerd.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in