1
Koffie

Saeco

Saeco GranBaristo Avanti

Volautomatische espressomachine

  Saeco GranBaristo Avanti

  Volautomatische espressomachine

  De ultieme koffie-ervaring thuis

  Saeco presenteert een nieuwe manier van koffiezetten met GranBaristo Avanti: u kunt elk drankje aanpassen aan uw eigen smaak of die van uw gasten, en zetten via uw tablet. Het onderhoud is ook heel eenvoudig met de stapsgewijze instructies in de app. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • De ultieme koffie-ervaring thuis

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De ultieme koffie-ervaring thuis

Saeco presenteert een nieuwe manier van koffiezetten met GranBaristo Avanti: u kunt elk drankje aanpassen aan uw eigen smaak of die van uw gasten, en zetten via uw tablet. Het onderhoud is ook heel eenvoudig met de stapsgewijze instructies in de app. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Saeco GranBaristo Avanti Volautomatische espressomachine

Zet 18 koffievarianten, Geïntegreerde melkkan en melkopschuimer, Staal/antraciet, In 5 stappen verstelbare maalschijven HD8967/01 Soortgelijke producten zoeken

De ultieme koffie-ervaring thuis

Geniet van 18 dranken, eenvoudig bereid vanaf uw tablet

 • Maak de koffie die u wilt via uw tablet

  Maak de koffie die u wilt via uw tablet

  Uw perfecte koffie is nu binnen handbereik. Kies uit de 18 opties en pas uw koffie naar wens aan door sterkte, duur, temperatuur en smaak in te stellen. Het intuïtieve instellingenpaneel op de Saeco Avanti-app reageert direct op uw behoeften en verwachtingen. Sla uw favoriete koffiecreaties op, zodat u koffie kunt maken wanneer u maar wilt, gewoon door uw tablet aan te raken.

 • Serveer eenvoudig elke gast een kop koffie met de 'wachtrij'

  Serveer eenvoudig elke gast een kop koffie met de 'wachtrij'

  Met de wachtrijfunctie kunnen al uw gasten via de tablet hun eigen perfecte koffie op afstand creëren en aan de rij toevoegen. Tik op uw tablet en de volautomatische espressomachine zet de ene aangepaste kop na de andere.

 • Eenvoudig onderhoud met de stapsgewijze ondersteuning van de app

  Eenvoudig onderhoud met de stapsgewijze ondersteuning van de app

  U kunt uw Saeco espressomachine eenvoudig schoonmaken, ontkalken en onderhouden door de intuïtieve stapsgewijze ondersteuning op de Avanti-app te volgen. Behoud de perfecte koffie en verleng de levensduur van uw volautomatische espressomachine door regelmatig informatie te ontvangen over de staat van de machine.

 • Varieer de koffiesmaak met 5 maalinstellingen

  Varieer de koffiesmaak met 5 maalinstellingen

  Als het gaat om de fijnheid van de korrel, stelt deze machine nooit teleur. Verschillende koffiemelanges vragen om verschillende maalinstellingen. Daarom heeft de malingskorreligheid van deze machine vijf aanpasbare instellingen - van de fijnste instelling voor een volle espresso tot de grofste voor een lichtere koffie.

 • Geniet van maximale smaak met de 100% keramische maalschijven

  Geniet van maximale smaak met de 100% keramische maalschijven

  De robuuste 100% keramische maalschijven garanderen jarenlang een moment van puur koffiegenot. Het keramische materiaal creëert de ideale korrel, waardoor het water continu blijft stromen en de pure essentie aan de bonen onttrekt. En, anders dan bij 'reguliere' maalschijven, voorkomt het keramische materiaal dat de koffie oververhit raakt en een verbrande smaak heeft.

 • Een hete koffie in een mum van tijd dankzij de Thermospeed-technologie

  Een hete koffie in een mum van tijd dankzij de Thermospeed-technologie

  Geniet van perfecte, hete koffie van professionele kwaliteit zonder wachten, dankzij onze nieuwe, krachtige boiler met de Saeco Thermospeed-technologie. Met de Thermospeed-technologie wordt het koffiesysteem in een oogwenk verwarmd zodra de machine wordt ingeschakeld. Dit voorkomt warmteverlies en zorgt voor perfecte, hete koffie vanaf de eerste kop.

 • Met één vinger verwijderbare zetgroep voor moeiteloos schoonmaken

  Met één vinger verwijderbare zetgroep voor moeiteloos schoonmaken

  De Saeco GranBaristo is de enige volledig automatische espressomachine met een zetgroep die met slechts één druk op de knop kan worden verwijderd voor moeiteloos schoonmaken.

 • Variabele druk voor klassieke koffie en espresso

  Variabele druk voor klassieke koffie en espresso

  De Saeco GranBaristo biedt een ongeëvenaarde variatie van dranken die u kunt aanpassen aan elke gelegenheid dankzij de gepatenteerde VariPresso koffiezetkamer. Het geheim zit hem in de variabele druk, die u op hoog kunt instellen voor een intense, volle espresso, of lager voor een gewone, klassieke koffie.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Tablet niet meegeleverd
 • Avanti-app is compatibel met iPad 3/4/Air/Mini retina met iOS7 en nieuwer; en met Samsung Galaxy Tab 3 (8,0 inch)/Tab 4 (10,1 inch)/Note Pro LTE (12,2 inch), Nexus 7 2013 (7 inch), Sony Xperia Z LTE (10,1 inch) met Android v.4.3 en nieuwer en Bluetooth versie 4.0 en nieuwer

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in