1
TV

LED-TV

  -{discount-percentage}%

  LED-TV

  Een stijlvolle aanwinst voor pure prestaties

  Laat u betoveren door de geweldige prestaties en geniet van schitterende LED-technologie in een ultraplat aluminium ontwerp met Ambilight. Veel kijkplezier! Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 1.599,00

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een stijlvolle aanwinst voor pure prestaties

Laat u betoveren door de geweldige prestaties en geniet van schitterende LED-technologie in een ultraplat aluminium ontwerp met Ambilight. Veel kijkplezier! Bekijk alle voordelen

Aanbevolen verkoopprijs: € 1.599,00

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Een stijlvolle aanwinst voor pure prestaties

met Ambilight en uitstekend beeld

Ambilight Spectra 2 verbetert de kijkervaring

Geef uw kijkervaring een nieuwe dimensie met Ambilight Spectra 2. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm groter doordat vanaf de achterkant van de TV aan beide zijden een gloed op de muur wordt geprojecteerd. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid van het licht aan, zodat dit past bij het beeld. Dit zorgt voor een overweldigende kijkervaring. Dankzij de wandadapter past de kleur van het licht altijd bij het beeld, welke kleur uw muur ook heeft. Met Ambilight Spectra 2 komen films pas echt tot leven!

Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

Geniet zonder trillingen in het beeld van de actie. Perfect Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (inclusief beelden van 1080p en 24p True Cinema op Blu-ray en DVD). Het resultaat is nog vloeiendere en rustigere beelden met uitstekende scherpte. Geniet van beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

Philips Net TV voor populaire onlinediensten op uw TV

Ervaar een groot aantal onlinediensten met Philips Net TV. Geniet wanneer u maar wilt rechtstreeks op uw TV van films, afbeeldingen, infotainment en internetcontent. Sluit uw TV rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk via de Ethernet-aansluiting en gebruik uw afstandsbediening om naar het item dat u wilt bekijken te navigeren en dit te selecteren. Met het Philips-menu hebt u toegang tot populaire Net TV-diensten die gemaakt zijn voor uw scherm. Bovendien kunt u via het DLNA-gecertificeerde PC-netwerk met uw afstandsbediening video's bekijken en hebt u toegang tot foto's op uw computer.

Full HD 3D Ready voor een overweldigende 3D-filmervaring

Full HD 3D Ready voor een overweldigende 3D-filmervaring

Ga in uw eigen huiskamer volledig op in 3D-films met de deze Full HD 3D Ready TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generaties snel wisselende displays met levensechte diepte en een realistisch beeld in volledige 1080 x 1920 HD-resolutie. Premium 3D-films op Blu-ray en aanstaande 3D-uitzendingen bieden een breed aanbod van hoge kwaliteit. Uw TV is klaar voor de Full HD 3D-ervaring met de 3D-compatibele Blu-ray-speler of HD-ontvanger en de optionele 3D-upgradeset (Philips PTA02). Voeg zoveel 3D-brillen toe als u wilt (uitbreidingsset PTA03) als u met het hele gezin wilt genieten.

Prachtige LED-beelden en een lager energieverbruik

Prachtige LED-beelden en een lager energieverbruik

Deze TV is uitgerust met de meest geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en biedt een opvallende, minimalistische vormgeving gecombineerd met een verbluffende beeldkwaliteit en het laagste energieverbruik in deze categorie. Met LED-achtergrondverlichting bent u verzekerd van een laag energieverbruik en beelden die helder, contrastrijk en scherp zijn en zeer levendige kleuren hebben. Bovendien is het geruststellend om te weten dat LED-verlichtingstechnologie geen schadelijke materialen bevat.

Full HD met Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde helderheid

Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen bij alles wat u kijkt. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van artefacten en ruis in alle inhoudsbronnen, van multimedia tot standaard-TV. Het Full HD-scherm met 1920 x 1080p pixels geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende helderheid.

200 Hz Clear LCD-TV, responstijd van 1 ms: uitstekende weergave van bewegende beelden

Geniet van zeer scherpe beeldweergave zonder onvolkomenheden in het beeld. Het 200 Hz Clear LCD van Philips verlaagt de responstijd van LCD-TV's naar een ongelooflijke 1 ms, dus zelfs bij de snelste actiescène wordt u overrompeld door de actie in plaats van dat u wordt afgeleid door de uitgerekte vormen. Ga ervoor, geniet van de actie!

Ga op in de muziek en de film met 20 W RMS en Incredible Surround

Voel de kracht van de beat van de muziek en proef de echte sfeer van de film. De krachtige versterkers met 20 W RMS (2 x 10 W RMS) creëren een levensecht geluid. Met Incredible Surround ervaart u totale Surround met een dieper en breder geluid voor een nog rijkere kijkervaring.

LED-TV's zijn tot 40% energiezuiniger dan gewone LCD-TV's

TV's met het nieuwste type LED-achtergrondverlichting zijn een duurzame keuze: ze gaan langer mee en hebben een lager energieverbruik dan plasmatelevisies en conventionele LCD-TV's. In tegenstelling tot CCFL-achtergrondverlichting wordt er bij LED-achtergrondverlichting geen kwik gebruikt. Philips maakt al zo lang TV's dat we als geen ander weten hoe we efficiënt met materialen en stroomverbruik moeten omgaan zonder dat dit ten koste gaat van veiligheid en comfort.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • Net TV: ga naar www.philips.com/smarttv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • 3D TV vereist accessoire PTA02 (stereoscopische bril) en zender, een 3D-compatibel bronapparaat en bronmateriaal in 3D.
 • Normaal energieverbruik wanneer ingeschakeld gemeten in overeenstemming met IEC62087 Ed 2.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in