NL
EN
1
TV

Full HD LED-TV

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pfk4509_12/40pfk4509_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Full HD LED-TV

  Full HD LED-TV

  Maak met de Smart Full HD LED TV uit de Philips 4500-serie moeiteloos verbinding met een wereld van online content en Skype™ met familie en vrienden. Geniet van bijzonder helder, levendig beeld van uiteenlopende bronnen dankzij onze Pixel Plus HD-engine. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Full HD LED-TV

Maak met de Smart Full HD LED TV uit de Philips 4500-serie moeiteloos verbinding met een wereld van online content en Skype™ met familie en vrienden. Geniet van bijzonder helder, levendig beeld van uiteenlopende bronnen dankzij onze Pixel Plus HD-engine. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

4000 series Full HD LED-TV

102 cm (40"), Full HD LED-TV, Dual Core, DVB-T/C/S/S2 40PFK4509/12 Soortgelijke producten zoeken

Full HD LED-TV

Met Smart TV

 • Cloud TV zorgt voor extra zenders op uw TV

  Haal vanaf nu meer uit uw TV. Met de Cloud TV-app op uw TV hebt u toegang tot honderden TV-kanalen van over de hele wereld. Verken het voortdurend groeiende aanbod van kanalen, kies uw favorieten en voeg ze toe aan uw persoonlijke Cloud TV-dashboard.

 • Geschikt voor Wi-Fi: optionele adapter om verbinding met het internet te maken

  Met de optionele USB-adapter maakt u snel en eenvoudig verbinding met uw draadloze thuisnetwerk. Zo ontsluit en deelt u draadloos en snel overal in huis een wereld aan informatie en programma's.

 • De ultrasmalle rand zorgt voor een stijlvolle omlijsting van het beeld.

  De ultrasmalle rand zorgt voor een stijlvolle omlijsting van het beeld.

  Traditionele TV's hebben een brede rand zoals de lijst bij een schilderij. Onze ultrasmalle rand is modern en dun.

 • 200 Hz PMR voor vloeiende bewegende beelden

  200 Hz PMR voor vloeiende bewegende beelden

  Niets is beter dan de adrenalinestoot van games, snelle sporten of actiefilms en daarom heeft deze Philips-TV 200 Hz Perfect Motion Rate. U geniet dus van uiterst vloeiende beelden, want ook al gaat uw hart tekeer, het beeld moet rustig blijven.

 • Smart TV: een geheel nieuwe wereld om te ontdekken

  Smart TV: een geheel nieuwe wereld om te ontdekken

  Ontdek een slimmere ervaring die veel verder gaat dan traditionele TV. Huur en stream films, video's of games van online videotheken. Bekijk gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van het groeiende aantal online apps zoals YouTube.

 • MyRemote-app: de slimmere manier om met uw TV te communiceren

  MyRemote-app: de slimmere manier om met uw TV te communiceren

  Bedien uw Philips-TV rechtstreeks met uw smart device. Met de MyRemote-app is het eenvoudiger om alles in de gaten te houden dankzij de TV-programmagids.

 • Skype™ brengt mensen samen (camera optioneel)

  Skype™ brengt mensen samen (camera optioneel)

  Geef uw gesprekken een nieuwe dimensie en deel belevenissen met de mensen om wie u geeft, waar ze ook zijn. Voer met Skype™ via uw TV gesprekken met of zonder video vanuit uw woonkamer. Sluit eenvoudig de optionele Philips TV-camera (PTA317) op uw TV aan en geniet vanuit uw luie stoel van uitstekende video- en geluidskwaliteit.

 • Modern ontwerp voor een hedendaags interieur

  Een eigentijdse look die perfect in uw interieur past. Omdat uw TV mooi moet zijn, zowel uit als aan.

 • Pixel Plus HD voor prachtige beelden waar u weg van zult zijn

  Niets is zo leuk als lekker op de bank kruipen voor uw favoriete film of documentaire. En of u nu online streamt of een DVD kijkt, de Philips Pixel Plus HD-engine biedt realistischer beeld dankzij het wittere wit en het zwartere zwart.

 • Full HD LED-TV - schitterende LED-beelden met ongelofelijk contrast

  Beeldkwaliteit is belangrijk. Normale HDTV's leveren kwaliteit, maar u verwacht meer. Stelt u zich eens voor: scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast en realistische kleuren voor een levensecht beeld.

Alle specificaties bekijken
 • MyRemote-app en verwante functionaliteiten wisselen per TV-model en land, evenals model smart device en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TV.
 • Smart TV-app: ga naar www.philips.com/tv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Cloud TV-aanbod afhankelijk van landspecifieke beschikbaarheid en regelgeving
 • Compatibiliteit hangt af van Wi-Fi Miracast-certificering in Android 4.2 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor meer informatie.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Philips-TV-camera (PTA317) wordt afzonderlijk verkocht.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in