Moederdag

  Maak deze Moederdag onvergetelijk

   

  Zondag 14 mei is het Moederdag – de belangrijkste zondag in het jaar. Dan zetten we massaal onze moeders in een welverdiend zonnetje. En dus ben jij hard op zoek naar het perfecte moederdagcadeau. Om iemand in je nabijheid te laten weten hoe bijzonder ze voor je is.

   

  Moeders, schoonmoeders, stiefmoeders en oma’s: wij bieden je inspiratie om deze dag onvergetelijk te maken. Met goede moederdagtips en natuurlijk suggesties voor een geweldig en origineel cadeau. Neem haar mee uit, verras haar eens culinair of geef haar een product waarmee ze haar schoonheid nog beter kan laten zien. Er is altijd een moederdaggeschenk dat perfect bij haar past!

  Heerlijk samen genieten

   

  Veel moeders houden ervan om met eten bezig te zijn. Om het te maken, en om er vervolgens samen met anderen van te genieten. Bij elkaar zijn, goede producten en sfeer staan hierbij centraal. Houd dit in gedachten, als je aan de slag gaat voor het perfecte moederdagcadeau. Bedenk een geschenk waar ze profijt van zal hebben in de keuken. Of neem haar mee uit: naar die geweldige koffiebar, dat gezellige bistrootje, of een toprestaurant, en laat haar eens smaakvol verrassen (en inspiratie opdoen).

   

  En dit is misschien wel onze beste tip voor Moederdag: ga zelf de keuken in en verwen haar op zondagochtend met een lekker ontbijtje. Deze verrassing is ook voor de wat minder getalenteerde keukenprins(sess)en haalbaar, want met de Airfryer is een ontbijt op bed maken bijvoorbeeld helemaal niet zo moeilijk. Binnen 10 minuten ben je klaar. Zo houd je tijd over om andere verrassingen voor te bereiden. Of om een cadeau in te pakken!

  Maak snel en gemakkelijk  een ontbijt op bed

  Brood en eitjes uit de Airfryer
  Airfryer winactie

  Dubbel plezier

  Geef een Airfryer en ga misschien samen op reis! Je maakt kans op een reischeque ter waarde van € 2500,-

  Een lekkere smoothie!

   

  Voor sommige moeders is een uitgebreid ontbijt ’s ochtends misschien wat teveel van het goede.

   

  Maak je geen zorgen; maak een smoothie! Ook prima als ontbijt en net zo lekker; vol vers fruit.

  Koffie is altijd een goed idee

   

  Koffie kan altijd. Bij dat heerlijke moederdagontbijt, tijdens de lunch, ’s avonds na het eten, tussendoor… Als je maar gezellig samen bent. Met goede koffie. Bij aankoop van een SENSEO® krijg je nu een plukboeket cadeau, inclusief vaas. Dat zijn dus drie moederdagcadeaus in één!

  Senseo actie

  Laat haar stralen

   

  Als ze er goed uitziet, voelt ze zich ook goed. De zekerheid van een goed verzorgd uiterlijk laat alle moeders stralen, en brengt hun innerlijke schoonheid naar buiten. Professionele en veelzijdige beautyproducten helpen hierbij, maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden.

   

  Een paar van onze tips voor Moederdag: trakteer haar op een bezoek aan een spa of sauna (en ga lekker zelf mee). Een ontspannende massage is ook zalig. En natuurlijk de klassieke - maar daarom niet minder succesvolle - moederdagcadeaubon waarmee ze zelf iets kan kiezen. In de categorie ‘persoonlijke verzorging’ zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor Moederdag. Wil je graag een Philips verzorgingsproduct geven? Dit zijn een paar van onze tips. Om haar elke dag te laten stralen!

  Glad en zijdezacht

   

  Een zorgeloos, vrij en zelfverzekerd gevoel geef je haar met Lumea IPL, het IPL-apparaat voor thuisgebruik. Tot wel 2 maanden lang een zijdezachte huid*.

   

  * Gemeten op de benen, na de eerste 4 tot 5 behandelingen. Individuele resultaten variëren.

  Lumea IPL voor moederdag

  Een prachtige glimlach

   

  Sonicare is wereldwijd het meest aanbevolen sonische tandenborstelmerk door tandheelkundige professionals. En er is er altijd wel een die aan haar specifieke behoeften voldoet. Gezonde, stralend witte tanden en een heerlijk fris en schoon gevoel: geef haar de lach die bij haar past. Nu tot €25 cashback!

  Sonicare elektrische tandenborstel voor moederdag

  Hopelijk heb je nu voldoende moederdagtips om zondag 14 mei een onvergetelijke dag te maken. Toch wat extra inspiratie nodig?