1
Slowjuicer

Registreren

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Slowjuicers

Begin elke dag met voedzame sappen vol vezels 

Je dagelijkse vitamineboost met onze slowjuicers

Maak eenvoudig verse sappen met onze slowjuicers en geniet van een vitamineboost vol natuurlijke vezels uit groenten en fruit. Bij een slowjuicer maak je sap van groente en fruit door te persen in plaats van te centrifugeren. Je kunt zelfs bladgroenten en noten verwerken in je sap. Zo kun je al je favoriete ingrediënten verwerken in je gezonde sappen!

Beleef de lente met Philips
Nu tot €50 cashback op geselecteerde apparaten

Heerlijke, gezonde sappen van zacht fruit en harde groenten!


 • Geen zeef
  Eenvoudig schoonmaken binnen 1 minuut
 • MicroMasticating technologie
  Haal tot 90%* uit je favoriete fruit
 • Van zacht fruit tot harde groenten
  Zelfs geschikt voor bladgroenten, bananen en noten
 • Inspirerend receptenboek met 175 pagina's
  Maximaliseer de gezondheidsvoordelen van de lekkerste zelfgemaakte sappen
Aanbevolen verkoopprijs: € 299,99

MicroMasticating technologie: Haal tot 90%* uit je favoriete fruit

 

 1. Het snijdt de ingrediënten in kleine stukjes
 2. Het perst langzaam het sap uit je fruit en groenten
 3. Met 300 rotaties per minuut perst de schroef onder hoge druk het sap uit het fruit

Snel en gemakkelijk schoonmaken

 

De Avance slowjuicer is ontworpen zonder zeef, waardoor je hem binnen 1 minuut kunt schoonmaken. De slowjuicer kan makkelijk uit elkaar gehaald worden en kan worden schoongespoeld met kraanwater. 

 

Omdat de onderdelen naadloos zijn en geen scherpe randen hebben, worden de vezels of deeltjes van ingrediënten zo weggespoeld. Alle onderdelen zijn gewoon vaatwasserbestendig. 

Het verschil tussen een slowjuicer en sapcentrifuge

 

De slowjuicer onderscheidt zich van de sapcentrifuge door de manier van sapextractie. De sapcentrifuge vermaalt groente en fruit en scheidt het sap van het pulp door middel van centrifugerende kracht, terwijl de slowjuicer langzaam het sap uit groente en fruit perst. Geen van beide juicers genereert warmte tijdens sapextractie. Beide juicers halen het meeste uit je verse groenten en fruit en hebben daardoor een vergelijkbaar niveau van vitaminen en voedingsstoffen.

In vergelijking met een sapcentrifuge perst een slowjuicer geconcentreerder sap met meer vezels en is de sapopbrengst met een slowjuicer hoger. Anderzijds is een sapje uit een sapcentrifuge sneller klaar, omdat je de groente en fruit niet voor hoeft te snijden dankzij de grote vultrechter. Onze sapcentrifuges en nieuwe Avance slowjuicer kun je beide binnen 1 minuut schoonmaken.

 

Wanneer je op zoek bent naar een snel te bereiden sap dan kun je het beste kiezen voor een sapcentrifuge. Wanneer je de voorkeur geeft aan stevig sap, vol vezels, dan is de slowjuicer voor jou het meest geschikt. Met beide modellen kun je elke dag van gezond en heerlijk sap genieten, vol met vitamines!

Helpt mensen over de hele wereld gezondere keuzes te maken

 

Philips heeft een lange geschiedenis in ontwikkeling van innovatieve, gebruiksvriendelijke en eenvoudig schoon te maken juicers, waardoor je de lekkerste zelfgemaakte sappen voor jouw gezin kunt maken. Onze sapcentrifuges zijn al in meer dan 2 miljoen huishoudens te vinden, waarmee we consumenten dagelijks helpen.

Reviews over onze nieuwste slowjuicer

Deze juicer is echt geweldig. Het sap is lekker en proeft heel natuurlijk. Het is zonder stukjes, pitjes of schuim, precies zoals ik het zou willen hebben. Ook past de juicer goed op mijn aanrecht en hij ziet er mooi uit. In gebruik is deze huiver heel handig: Gaat makkelijk uitelkaar en er zijn maar een paar onderdelen de ik onder de kraan snel kan schoonmaken. Er zit ook een leuk boekje met tal van sap recepten bij, waar ik er al een aantal van geprobeerd heb. Mmmm lekker!”

Wat een apparaat, geweldig. Tot nu toe totaal geen spijt van deze aankoop. Wat een vermogen, en zo weinig afval, daarentegen zo veel SAP, zo veel smaak, heeeeeeeeerlijk!!! En het belangrijkste, zo weer schoon, zonder uren te moeten afwassen.”

Slowjuicer recepten

 

The Philips Chef maakt allerlei recepten voor Philips keukenapparatuur. Hij bedacht een aantal lekkere recepten voor onze slowjuicers. 

Tip: vezels zijn hartstikke gezond en mogen dus ook niet ontbreken in een gezonde smoothie. Gebruik hiervoor fruitsoorten waar veel vezels in zitten, zoals blauwe bessen. In blauwe bessen zitten 4x zoveel vezels als in appels, sinaasappels of peren.

The Philips Chef