1
SoupMaker

Registreren

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Soupmakers

Philips SoupMaker

Soepen, compotes en smoothies in een handomdraai

Maak je favoriete soep binnen 20 minuten

 

• De Philips SoupMaker heeft 5 standaardprogramma's voor extra gemak

• Hij kan gladde soep, boerensoep, compote en smoothies maken

• Je kunt hem ook als een normale blender gebruiken

• Grote kan van 1,2 liter voor 4 porties

• Roeren en in de gaten houden is niet nodig

Aanbevolen verkoopprijs: € 99,99

Met de Philips SoupMaker kun je soepen, smoothies en compotes maken

SoupMaker

Gladde soepen

SoupMaker

Boerensoepen

SoupMaker

Compotes

SoupMaker

Smoothies

5 standaard programma's voor extra gemak

 

De Philips SoupMaker heeft een eenvoudige gebruikersinterface met 5 standaardprogramma's. Je kunt die gebruiken voor het maken van warme en koude gladde soepen, boerensoepen, compotes en smoothies, en voor handmatig mengen. Dankzij het efficiënte verwarmingsvermogen van 900 W zijn je favoriete soepen binnen 20 minuten klaar zonder dat je de soep tijdens het koken hoeft te roeren of in de gaten hoeft te houden.

Aanbevolen verkoopprijs: € 99,99

Reviews over de beste Philips SoupMaker

Tips & tricks van The Philips Chef


“Zorg ervoor dat de hoeveelheid altijd tussen de markeringen voor minimaal en maximaal van de kan blijft. Je kunt de dikte van de soep nog aanpassen door meer of minder vloeistof toe te voegen.”

 

“Voor het lekkerste resultaat gebruik je verse ingredienten van het seizoen. Snijd de ingredienten in blokjes van 2 centimeter.”

 

“Wanneer je soep maakt, laat bevroren ingredienten dan eerst ondooien voordat je ze in de SoupMaker doet. Bij koude gerechten is dit niet nodig.”

 

Bekijk recepten en tips van The Philips Chef

Philips Chef - Tips en trucs

Het hele jaar door je favoriete recepten voor soep, smoothies en compotes. Ontdek het zelf!

Philips keukenapparatuur

 

Goede keukenapparatuur is een must in elke keuken. Eenvoudig lekkere recepten maken wordt namelijk een stuk gemakkelijker met hulpmiddelen. De meeste apparaten hebben meerdere toepassingen, waardoor ze geschikt zijn voor meerdere doeleinden. Met de soupmaker kan je bijvoorbeeld een heerlijke pompoensoep met chorizo maken, maar in de ochtend ook een heerlijke bananensmoothie.

 

De Airfryer is ook een perfect voorbeeld van veelzijdig koken. De ene avond maak je in de Airfryer lekkere knapperige frietjes, terwijl je de avond erna een heerlijke lasagne bakt. Wat je ook wilt koken, bakken of grillen: er is altijd een keukenapparaat wat je kan helpen bij de voorbereiding.