• Philips Shop voordelen:

  • Gratis retourneren

  • Gratis verzending vanaf €20,-

1
0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Recept

    truffelrisotto met hamroosjes

    Truffel risotto met hamroosjes

    In je Airfryer kan je ook zeer goed risotto maken waar je niet meer doorheen hoeft te roeren. Door de gelijkmatige verwarming van de lucht kan de rijst niet meer aanbranden en heeft het tijd genoeg om alle smaak op te nemen voor een smakelijk eindresultaat.

    Porties 4
    Groenten
    SoupMaker
    30-60 minuten
    Feest
    Voorafjes en snacks
    Airfryer
    Oudejaarsavond
    Kerstmis

    Ingrediënten

    • 350 rissoto arborio rijst
    • 3 eetlepels truffels gesneden op olie
    • 2 lepel truffelolie
    • 150 gram walnoten
    • 150 gram champignons
    • 1 ui
    • 2 takjes rozemarijn
    • 15 gram boter
    • 1 liter rundvleesbouillon of groentenbouillon
    • 10 plakken prosquito ham
    • 100 gram parmezaanse kaas
    • XXL Bakaccessoire HD9952/00

    Bereiding

    • 1. Snij de ui, rozemarijn, walnoten en de champignons zeer fijn en doe de olie in het bakaccessoire.
    • 2. Meng de campignons, ui, rijst, rozemarijn, truffel en walnoten aan met de olie en fruit dit aan 5min op 200 graden.
    • 3. Voeg 1 liter bouillon toe deze mag warm zijn en bereid de risotto 40min op 170 graden zodat alle rijst de bouillon langzaam opneemt.
    • 4. Schep na 45min de rijst een keer om en voeg nog wat water toe zodat net alles weer onder staat en bereid verder.
    • 5. Doe na de bereiding de boter door de rijst om de risotto extra romig te maken en dek de risotto even af met een deksel.
    • 6. Maak 3 of 4 roosjes van de prosquito ham en leg de resterende plakjes in de airfryermand en zet de roosjes daar bovenop.
    • 7. Bereid de ham 5/7min op 180 graden zodat deze heel mooi krokant bakt.
    • 8. Schep de risotto in een mooie schaal en garneer met de gebakken prosquito en wat verse rozemarijn, parmezaanse kaas en walnoten.
    Truffel risotto met hamroosjes

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.