Consumenten
The Philips Chef

Recepten,
inspiratie en tips

Voor Philips keukenapparatuur

  The Philips Chef

  “Aangenaam: Martin Senders, oftewel The Philips Chef. Van oorsprong Eindhovenaar, met een grote passie voor koken. Ik heb een gespecialiseerde koksopleiding gedaan en ben bijna altijd in de keuken te vinden.


  Als Philips Chef houd ik me onder andere bezig met allerlei recepten die je kunt bereiden met Philips keukenapparatuur, zoals de Airfryer, SoupMaker, pastamachine, slowjuicer of blender.


  Zo wordt het eenvoudig om elke dag een lekkere, gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Bekijk hier maandelijks mijn nieuwe recepten en volg mij op Facebook voor nog meer kookplezier.”

   

  Bekijk mijn recepten

  Mijn favoriete producten

  Airfryer

   

  “De Airfryer vind ik een echte aanwinst in de keuken. Je kunt gezonder frituren, namelijk met lucht! Weet je wat de Airfryer nog meer kan? Koken, grillen en roosteren. Je kunt zelfs een hele maaltijd in één Airfryer bereiden! Ik zal je verrassen met de heerlijkste Airfryer recepten.’’

   

  Slowjuicer


  “Zoals jullie weten ben ik fan van innovatie in de keuken. Ik ben dan ook heel enthousiast over de slowjuicer. Het fijne aan deze slowjuicer is dat je snel een gezond sapje op tafel zet en dat je hem binnen 1 minuut kunt schoonmaken, omdat hij ontworpen is zonder zeef."

   

  SoupMaker

   

  “Ik vind soep heerlijk, je kunt er gemakkelijk veel groenten in kwijt. Met de SoupMaker wordt soep maken nog makkelijker: in slechts 20 minuten maak je soep van verse groenten. Daarnaast kun je ook heerlijk (yoghurt) ijs of smoothies maken. Een veelzijdige keukenhulp dus.”

   

  Pastamachine

   

  “Zelf verse pasta maken was nog nooit zo makkelijk. Met de Pastamachine maak je in 10 minuten 300 gram verse pasta, zonder te mixen en kneden! Je kunt nu verse spaghetti, penne, fettuccine en lasagne maken met één druk op de knop. Handig en lekker!"

   

  Inspiratie voor Airfryer

   

  Met Philips Airfryer kun je veel meer dan alleen frituren. Ben je op zoek naar een lekker Airfryer recept? Of zoek je naar de baktijd voor je favoriete product?

  Inspiratie voor Airfryer

   

  Met Philips Airfryer kun je veel meer dan alleen frituren. Ben je op zoek naar een lekker Airfryer recept? Of zoek je naar de baktijd voor je favoriete product?

   

  Bekijk alle Airfryer recepten

   

  Bekijk baktijden voor Airfryer

  Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!


  Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

   

  √  Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

    Het profiteren van speciale kortingen;

  √  Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

  Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

   

  Registreer mijn Airfryer

  Philips Airfryer

  Mijn favoriete Airfryer accessoires

   

  “Door de handige accessoires voor Airfryer kan ik nóg meer varieren in de keuken! De grillpan met anti-aanbaklaag is een echte musthave voor Airfryer fans. Daarmee grill ik stukken vlees, groenten of zelfs een hele vis! Maak je graag een hele maaltijd klaar in de Airfryer? Met het extra laag accessoire heb je nog meer ruimte in je Airfryer. De pennen kun je gebruiken voor heerlijke spiezen van vlees, vis of groenten. Bijvoorbeeld shaslicks of satés. Lekker!”

  Facebook

  Philips Chef Facebook

  Like the Philips Chef op Facebook en ontdek nog meer tips en recepten.

  Airfryer app

  Philips Airfryer app

  Met meer dan 200 recepten inspireert de Philips Airfryer app thuiskoks om elke dag een heerlijke, gezondere maaltijd te bereiden.

  Download nu de app voor iOS of Android.