0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    SENSEO® zandkoekjes

    Het welbekende zandkoekje, maar dan nu met de smaak van koffie! Een recept van The Philips Chef.

    Porties ca. 30, Bereidingstijd: ca. 25 minuten

    Ingrediënten

    • 200 gram roomboter op kamertemperatuur
    • 200 gram basterdsuiker
    • 500 gram tarwebloem
    • 2 zakjes vanillesuiker
    • 1 ei
    • 1 SENSEO® Classic koffiepad
    • 1 SENSEO® Espresso koffiepad

    Bereiding

    • 1. Maak de SENSEO® Classic koffiepad open en haal de inhoud van de pad eruit.
    • 2. Zet vervolgens van de SENSEO® Espresso koffiepad een espresso en laat deze afkoelen.
    • 3. Mix de boter, suiker, koffiepoeder en afgekoelde espresso met een deegklopper tot een luchtig geheel en voeg het ei toe.
    • 4. Doe alles in een grote kom, voeg de bloem toe en kneed tot een vaste klomp deeg. Als het nog te kruimelig is, kun je nog een beetje van de afgekoelde espresso toevoegen.
    • 5. Rol de klomp deeg in plastic en laat 1 uur rusten.
    • 6. Rol het deeg uit totdat het circa een halve centimeter dik is. Druk hier de koekjes uit en stempel eventueel met een koekstempel.
    • 7. Bak de koekjes in een heteluchtoven in 13 minuten op 180 graden gaar of bak ze in de Philips Airfryer in 10 minuten op 160 graden.
    • 8. Laat de koekjes afkoelen zodat ze lekker krokant worden!
    SENSEO® zandkoekjes

    Over Martin, The Philips Chef

     

    Dit recept wordt je aangeboden door Martin, The Philips Chef. Martin houdt zich bezig met allerlei recepten die je kunt bereiden met Philips apparatuur.

    martin_profile

    Biografie

     

    • Leeftijd: 41 jaar
    • Woonplaats: Meeuwen
    • Dol op: After Eight chocolade
    • Lievelingskoffie: normale koffie, sterk gezet
    • Favoriete koekje bij de koffie: pindakoeken

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.