1
Producten

Vijgentaart met geitenkaas en honing

Vijgentaart met geitenkaas en honing

Een gemakkelijke, snelle taart om te maken. De bekende combinatie van geitenkaas met honing doet het altijd goed!

Porties 8,

Ingrediënten

  • 7 plakjes bladerdeeg
  • 100 gram geitenkaas
  • Gedroogde oregano
  • Olijfolie
  • 200 ml Griekse yoghurt 0%
  • 2 el honing
  • 6 verse vijgen

Bereiding

  • Neem een vlaaivorm van ongeveer 22 centimeter doorsnede. Deze past precies in je Airfryer (met behulp van de Grillpan accessoire). Leg een vetvrij papier in de vorm en leg daar de plakjes bladerdeeg overheen. Ze mogen een beetje over de rand hangen.
  • Meng de Griekse yoghurt met de honing en peper en zout. Smeer dit mengsel op het bladerdeeg. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en leg deze op het yoghurt mengsel. Bestrooi het geheel met wat gedroogde oregano.
  • Snijd de vijgen in mooie dunne plakjes en leg deze op de taart. Bak de taart 20 minuten op 170 graden. Dien de taart lauwwarm op. Lekker met wat extra honing!
Vijgentaart met geitenkaas en honing

Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

 

√ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

√ Het profiteren van speciale kortingen;

√ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

 

Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

 

Registreer mijn Airfryer

Deel dit recept