0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    pulled pork pitavlees

    Pulled pork pitavlees maken met je Airfryer

    Supermals vlees wat je uit elkaar trekt tot pitavlees door het vetgehalte van varkensschouder ga je hier echt van genieten. Wil je er meer een gerookte tint aan geven pekel het vlees dan in wat gerookt zout en je gaat genieten. Makkelijk recept wat je tot 1,5 kilo in een Airfryer kan bereiden dus makkelijk voor meerdere personen.

    Porties 4
    Airfryer XXL
    Hoofdgerechten
    Feest
    Airfryer
    Oudejaarsavond
    Vlees
    Kerstmis

    Ingrediënten

    • 1 kilo varkenschouder (spiering)
    • 2 rode uien
    • 4 takjes peterselie
    • peper en zout of pekelbad met gerookt zout
    • knoflooksaus
    • 4 pita broodjes
    • Snack Cover deksel HD9954/00

    Bereiding

    • Leg de vlees in de Airfryermand en plaats het snack cover deksel over het vlees. Dit is noodzakelijk bij langere bereidingen omdat het je Airfryer schoner houdt.
    • Bereid het vlees 150min op 150gr zodat de Airfryer er een dikke korst om maakt en al het goede in het vlees blijft.
    • Snij tegen de einde van de bereiding de ui in dunne ringen en de peterselie fijn verder hoef je niet meer aanwezig te zijn in de keuken.
    • Haal het vlees uit de Airfryer en begin dit uit elkaar te trekken met 2 vorken en bak tussendoor meteen de pitabroodjes in de Airfryer.
    • Strooi het vlees over de broodjes en serveer met de uien, peterselie en de knoflooksaus.
    • Tip van de Chef: Het snack cover deksel is alleen nodig bij extreem vette vlees soorten of vlees met lange bereidingen zoals in dit recept.
    Pulled pork pita vlees

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.