0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    diamanthaas met truffel aardappels

    Diamanthaas met truffel aardappels

    Deze diamanthaas met truffelaardappels is perfect op een koude winterdag. Gemakkelijk te bereiden in de Airfryer en goed te combineren met wintergroenten.

    Porties 4
    Groenten
    Airfryer XXL
    Hoofdgerechten
    Feest
    Aardappelen
    Airfryer
    Oudejaarsavond
    Vlees
    Kerstmis

    Ingrediënten

    • 2 diamanthazen
    • 8 kleine truffel aardappels
    • 1 kleine bloemkool
    • 4 wortels meerkleurige
    • 2 tenen knoflook
    • 1 takje verse rozemarijn gesneden
    • 100 gram bospaddestoelen
    • 100ml room
    • 1 mespunt nootmuskaat
    • olijf olie

    Bereiding

    • 1. Bereid de diamanthazen naturel 2 keer 60min op 50graden.
    • 2. Snij een half uur voor het einde van de bereiding de wortel met een dunschiller in repen en de bloemkool in kleine roosjes.
    • 3. Meng alle groenten met 1 lepel olijfolie. Snij dan kleine gleufjes in de truffelaardappels zodat deze een beetje gaan openstaan en strooi wat peper, zout, rozemarijn en olie over de gleufjes.
    • 4. Snij dan de paddenstoelen fijn en bak deze in een pan met wat boter en blus af met wat groentebouillon. Voeg dan de room en een mespunt nootmuskaat toe en breng dit op smaak.
    • 5. Haal de diamanthazen na de bereiding uit de Airfryer en dek deze af met een deksel. Zet dan de aardappels in de Airfryer en bereid deze 10min op 200graden. Voeg daarna alle groenten toe en bereid dit 10/12min op 200graden.
    • 6. Bak tussendoor het vlees in een goed hete pan kort aan en snij het vlees in dunne plakken met een scherp mes.
    • 7. Serveer het vlees met de aardappels, groenten en saus tot een maaltijd.
    Diamanthaas hassel back truffels aardappels en groenten

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.