Met de grillpan kan je de Airfryer gebruiken als gezonde maaltijdmaker. Je bereid het samen in de mand tot een warme maaltijd met 3 componenten. Het grote voordeel is dat je niets meer in de gaten hoeft te houden tijdens het koken.
Porties 4, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 500 gram snijbonen
- 500 gram kruimige aardappels
- 1 pot witte bonen (uitgelekt)
- 4 steaks van ongeveer 150 gram
- 1 lepel vleeskruiden
- 8 plakken ontbijtspek
- Kruidenboter fijne tuinkruiden
- Aarachide olie
- Voedselsheider accessoire
Bereiding
- 1. Maak eerst de steaks klaar door één lepel olie te mengen met de vleeskruiden en hier de steaks goed mee in te smeren.
- 2. Draai de steaks om in een kruisvorm. Plak ontbijtspek tegen de steak en voeg in het midden een klein beetje kruidenboter toe. Zet de steaks vervolgens apart.
- 3. Laat de witte bonen uitlekken. Meng de snijbonen met de witte bonen en één lepel olijfolie.
- 4. Leg de aardappels op de grillpan in de Airfryer en pof de aardappels 15 minuten op 180 graden.
- 5. Zet de voedselscheider in de Airfryermand en schuif de aardappels aan de linker zijde van de voedselscheider.
- 6. Leg aan de rechter zijde de snijboonmengeling, leg de twee steaks op de groenten en twee steaks op de aardappels. Bereid dit samen 15 minuten op 180 graden.
- 7. Dien de maaltijd op met gehakte verse peterselie.