0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

      Provencaalse steak

    Met de grillpan kan je de Airfryer gebruiken als gezonde maaltijdmaker. Je bereid het samen in de mand tot een warme maaltijd met 3 componenten. Het grote voordeel is dat je niets meer in de gaten hoeft te houden tijdens het koken.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd: 30 minuten
    Groenten
    Beef
    0-60 minute
    The Philips Chef
    Airfryer XXL
    Hoofdgerechten
    Airfryer
    Vlees

    Ingrediënten

    • 500 gram snijbonen
    • 500 gram kruimige aardappels
    • 1 pot witte bonen (uitgelekt)
    • 4 steaks van ongeveer 150 gram
    • 1 lepel vleeskruiden
    • 8 plakken ontbijtspek
    • Kruidenboter fijne tuinkruiden
    • Aarachide olie
    • Voedselsheider accessoire

    Bereiding

    • 1. Maak eerst de steaks klaar door één lepel olie te mengen met de vleeskruiden en hier de steaks goed mee in te smeren.
    • 2. Draai de steaks om in een kruisvorm. Plak ontbijtspek tegen de steak en voeg in het midden een klein beetje kruidenboter toe. Zet de steaks vervolgens apart.
    • 3. Laat de witte bonen uitlekken. Meng de snijbonen met de witte bonen en één lepel olijfolie.
    • 4. Leg de aardappels op de grillpan in de Airfryer en pof de aardappels 15 minuten op 180 graden.
    • 5. Zet de voedselscheider in de Airfryermand en schuif de aardappels aan de linker zijde van de voedselscheider.
    • 6. Leg aan de rechter zijde de snijboonmengeling, leg de twee steaks op de groenten en twee steaks op de aardappels. Bereid dit samen 15 minuten op 180 graden.
    • 7. Dien de maaltijd op met gehakte verse peterselie.
    Provençaalse steak met blote kontjes in het gras en aardappels

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.