1
The Philips Chef

Varkenshaas op paprika

Varkenshaas met paprika

Porties 2, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 15 m

Ingrediënten

  • 1 rode of gele paprika, in dunne repen
  • 1 rode ui, in dunne partjes
  • 2 theelepels Provençaalse kruiden
  • versgemalen zwarte peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 varkenshaas van 300 g
  • ½ eetlepel mosterd
  • rond schaaltje van 15 cm

Bereiding

  • Verwarm de Air Fryer voor op 200 °C.
  • Schep in het schaaltje de paprikareepjes met ui, Provençaalse kruiden wat zout en peper naar smaak door elkaar. Schep er ½ eetlepel olijfolie door.
  • Snijd het varkenshaasje in 4 stukken en wrijf ze in met zout, peper en mosterd. Bestrijk de stukken rondom dun met olijfolie en zet ze rechtop op het paprikamengsel in het schaaltje.
  • Zet het schaaltje in het mandje en schuif dit in de Air Fryer. Stel de tijd in op 15 minuten en bak het vlees en de groente gaar. Keer de stukken vlees halverwege de baktijd en schep de paprika dan om. Lekker met aardappelpuree en een frisse salade.
Varkenshaas met paprika