1
Recept

Pandan crème brûlée

Pandan crème brûlée

Een heerlijke afleiding van de welbekende crème brûlée. Nu een unieke variant in een groen jasje, te bereiden met bakaccessoire in de Airfryer.

Porties 6, Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

  • 300 ml kokosmelk
  • 200 ml volle room
  • 2 eieren
  • 6 aardbeien
  • 1 stuk drakenfruit
  • 1 theelepel pandan extract
  • 2 eetlepels rietsuikersiroop
  • 2 eetlepels kokosschaafsel
  • 6 vuurvaste schaaltjes

Bereiding

  • 1. Breng de kokosmelk, room en pandan tegen de kook aan ongeveer 10 minuten
  • 2. Meng in een kom de eieren en de rietsuikersiroop tot het mooi luchtig is.
  • 3. Meng in een tweede kom de hete kokosmelk bij de eieren en roer stevig voor 5 minuten.
  • 4. Doe de pandan crème brûlée in de vuurvaste schaaltjes
  • 5. Zet de vormen in het XXL bakaccessoire en vul deze tot de helft van de vormen met water.
  • 6. Bak dit in de Airfryer 20 tot 25 minuten op 180 graden.
  • 7. Laat de crème brûlée daarna minimaal 3 uur afkoelen en serveer naar wens met fruit en kokosflakes.
  • Tip van de Chef: Zorg dat je schaaltjes gebruikt die hittebestendig zijn.
Pandan crème brûlée
Registreren

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

 

√ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

√ Het profiteren van speciale kortingen;

√ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

 

Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!