0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Gnocchi

    met pesto en courgette

      Ontmoet Pauline van Uit Pauline’s Keuken. Inmiddels al een aantal jaren Philips Airfryer ambassadeur waarbij ze inspireert met gemakkelijke, gezonde en snelle, maar vooral ook lekkere Airfryer recepten.

      Porties 4, Bereidingstijd: 0-30 minuten
      Ingrediënten
      Grillpan
      Healthy recipes
      The Philips Chef
      Airfryer XXL
      Hoofdgerechten
      Pasta, noedels of rijst
      Pasta

      Ingrediënten

      • Voor de basis
      • 500g gnocchi
      • 2 courgettes
      • 250g tros-cherrytomaten
      • 1tl olijfoloie
      • Peper en zout naar smaak
      • Voor de pesto
      • Circa 14g verse basilicum en evt. extra ter garnering
      • 30g Parmezaanse kaas
      • 90g gepelde pistachenootjes en evt. 1 extra el om te garneren
      • 2,5el olijfolie
      • 0,25tl fijn zout
      • Accessoires
      • Airfryer grill master kit
      • Hakmolen van de staafmixer

      Bereiding

      • 1. Hussel de gnochhi om met een 0,5 tl olijfolie en wat zout en doe ze in de Airfryer. Bak de gnocchi voor 14 minuten op 200 graden tot ze goudbruin zien.
      • 2. Maak ondertussen de pesto. Doe de blaadjes van de basilicum, parmezaanse kaas, pistachenootjes en olijfolie in het hakmolentje van de staafmixer en hak tot dat er een smeuïge pesto ontstaat. Breng op smaak met zout. Zet tot gebruik apart.
      • 3. Snijd de courgette in plakjes van ca 1 cm dik. Doe 0,5 tl olijfolie in een mengkom met wat zout en peper. Hussel de courgetteplakjes door de olijfolie. Leg ze in een enkele laag op de grillplaat van de Airfryer en grill ze voor 5 minuten, op 200 graden. Herhaal tot je alle plakken gegrild hebt.
      • 4. Doe de gnocchi en de courgette plakjes terug in de Airfryer. Knip de trosjes cherrytomaatjes in 4 trosjes en leg ze op de courgetteplakjes. Zet nog eens 3 minuten in de Airfryer (200 graden). Gebruik eventueel de party master kit voedselscheider hiervoor.
      • 5. Verdeel de gnocchi over de borden. Leg de courgetteplakken en takjes tomaat erbij en schep er royaal pesto over. Garneer met verse basilicum en pistachenootjes.
      Gnocchi met pesto en courgette

      Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

      Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

       

      √ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

      √ Het profiteren van speciale kortingen;

      √ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

       

      Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

       

      Registreer mijn Airfryer

      Deel dit recept

      Terug naar boven

      U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.