0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Gevulde vijgen

    Gevulde vijgen

    Heerlijke gevulde vijgen met geitenkaas, walnoten en honing. Omwikkeld met een plakje spek. Gemakkelijk te maken en leuk om te serveren tijdens de feestdagen.

    Porties 5
    Airfryer XXL
    30-60 minuten
    Feest
    Voorafjes en snacks
    Airfryer
    Oudejaarsavond
    Kerstmis

    Ingrediënten

    • 8 verse vijgen
    • 15 walnoten
    • 3 eetlepel honing
    • 16 lange plakjes ontbijt spek
    • 150 gram geitenkaas
    • Verse tijm

    Bereiding

    • 1. Snijd de vijgen kruislings in zodat ze een beetje open gaan staan.
    • 2. Brokkel de geitenkaas en snij de walnoten zeer fijn.
    • 3. Schep wat geitenkaas en walnoten in de vijgen. Omwikkel iedere vijg met ongeveer 2 plakjes spek zodat je een soort zakje krijgt. Zet ze vervolgens in de Airfryer mand.
    • 4. Bestrooi de vijgen met nog wat stukjes walnoot en bedruppel met een beetje honing.
    • 5. Bak ze ongeveer 5-7 minuten op 180 graden in de Airfryer mand, totdat het spek een beetje hard begint te worden.
    • 6. Verdeel een beetje rucola over een paar kleine bordjes en laat ze zo'n minuutje afkoelen. Zet ze dan voorzichtig op het bedje rucola en garneer met wat verse tijm.
    Gevulde vijgen met geitenkaas, walnoten en honing

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.