0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    gevulde-paprika

    Gevulde Paprika's met knolselderij spaghetti 

    Vaak zitten in kant en klare tomatensauzen veel extra suikers. Je kan ook je tomatensaus zelf maken met een Blender.

    Porties 4, Bereidingstijd: 25 minuten
    Airfryer
    30-60 minuten

    Ingrediënten

    • 9 paprika's
    • 1 knolselderij
    • 1 ui
    • 2 tenen knoflook
    • 9 rijpe trostomaten
    • 250g puur rundergehakt
    • 2tl sambal
    • 1el gedroogde oregano
    • 1 klein bakje mozzerella balletjes
    • Italiaanse kruiden
    • Peper en zout

    Bereiding

    • 1. Doe de tomaten in een blender en mix deze fijn tot een tomatensaus.
    • 2. Hak dan de ui, peper en knoflook fijn bak het gehakt aan in een pan.
    • 3. Schil de knolselderij en snij deze in grove stukken zodat je deze door de spiraalsnijder kan stoppen.
    • 4. Bak het gehakt, uien, knoflook aan en en meng de tomatensaus en Italiaanse kruiden door de saus.
    • 5. Meng de knolselderij spaghetti door de saus en meng alles goed door elkaar zodat de saus gaat binden.
    • 6. Hol de paprika's uit en vul ze met de spaghetti.
    • 7. Zet de Paprika's in de mand van de Airfryer en leg er een bolletje mozzarella kaas op en garneer ze af eventueel af met een klein pepertje.
    • 8. Bak de paprika's in de oven 25min op 200gr of in een Airfryer voor 20min op 160graden.

    Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

    Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

     

    √ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

    √ Het profiteren van speciale kortingen;

    √ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

     

    Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.