Quinoa is helemaal hip en supergezond en je maakt er met je Airfryer dan ook de lekkerste salades van.
Maak met de zomerse dagen maar eens deze salade met biefstuk teryiaki en serveer deze als maaltijdsalade. Hoe simpel kan lekker zijn!
2. Maak dan de snelle marinade door de soyasaus, gember, sesamzaadjes ,knoflook en het water met elkaar te mengen.
3. Marineer het rundvlees 1 uur in de marinade en bak dit vervolgens 8 minuten op 180 graden in de frituurmand.
4. Snij tussendoor de knoflook & rode peper fijn en ontdoe deze van de zaadjes
5. Was de broccoli en snij deze in kleine roosjes. Doe dit ook voor de paprika's maar snij deze in blokjes.
6. Doe de quinoa, brocolli, rode peper en paprika in het bakaccessoire. Giet vervolgens de bouillon erbij en zet het bakaccessoire in de Airfryer. Bereid dit 15 minuten op 170 graden tot de quinoa gaar is.
7. Wanneer de aifryer afloopt laat de mengeling helemaal afkoelen en meng het rundvlees door de quinoa salade.
8. Serveer de salade met de gesneden lente ui en sla.