Airfryer recept: Vlees
Op zoek naar meer vleesrecepten voor de Philips Airfryer? Ontdek onze recepten in de HomeID app!
Heb je je ooit afgevraagd hoe je een bepaald soort vlees moet bereiden in de Airfryer, maar had je niet de tijd of het geduld om een passend recept op te zoeken? Hier vind je instructies voor een aantal van de meest populaire vleesgerechten in de Airfryer.
Maak indruk op familie of vrienden met malse biefstuk, lamskoteletjes of varkensvlees rechtstreeks uit de Airfryer. Met slechts een aantal eenvoudige ingrediënten en in een aantal stappen staat het al op tafel.
Let op: de genoemde tijd en temperatuur zijn richtlijnen. Afhankelijk van de hoeveelheid vlees en het gebruikte Philips Airfryer model kunnen deze afwijken. Wij adviseren dan ook om de ingrediënten tijdens het bereiden goed in de gaten te houden.
Tip: Laat de biefstuk 15-20 minuten voor bereiding op kamertemperatuur komen.
Biefstuk
Hoeveelheid: 100 g
Tijd: 9 min
Temperatuur: 180 ° C
Rib-eye
Hoeveelheid: 300-400 g
Tijd: 5 min
Temperatuur: 200°C
Gehaktballetjes
Hoeveelheid: 500 g
Tijd: 15 min
Temperatuur: 200° C
Burger steaks
Hoeveelheid: 0,5-1 kg
Tijd: 10 min
Temperatuur: 200°C
Spek
Hoeveelheid: 4-8 plakjes
Tijd: 8-11 min
Temperatuur: 200°C
Worstjes
Hoeveelheid: 4-8 worstjes
Tijd: 8 min
Temperatuur: 180 ° C
Varkenshaas
Hoeveelheid: 300-500 g
Tijd: 20-25 min
Temperatuur: 160 ° C
Lamskoteletjes
Hoeveelheid: 4-8 lamskoteletten
Tijd: 12-15 min
Temperatuur: 200°C
Premium
Airfryer XXL
HD9870/20
3000-serie
Airfryer Compact - 4 porties
HD9252/90