NL
EN
1
0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Philips-ondersteuning

    Het voedsel uit mijn Philips Airfryer is niet knapperig of zoals verwacht

    Gepubliceerd op 28 maart 2023
    Als u merkt dat de etenswaren of snacks die in uw Philips Airfryer zijn bereid, niet krokant genoeg zijn, volg dan de onderstaande stappen om te ontdekken hoe u dit zelf eenvoudig kunt oplossen.
    Bereid niet te veel snacks of voedsel tegelijk. Kleinere porties worden gelijkmatiger gebakken. 

    Het beste is de bodem van de mand van uw Airfryer met maar één laag snacks te bedekken.
    Gebruik verse, enigszins kruidige aardappelen die geschikt zijn voor het maken van frites. Als u de aardappelen wilt bewaren, bewaar ze dan niet in een koude omgeving (bijv. een koelkast).

    Volg deze stappen als u verse frites bakt in uw Airfryer: 
    1. Schil de aardappelen en snijd ze in reepjes. 
    2. Laat de aardappelreepjes ten minste 30 minuten weken in een kom. Haal de reepjes vervolgens uit de kom en droog ze met keukenpapier. 
    3. Giet een halve eetlepel olijfolie in een kom, leg de reepjes in de kom en meng het geheel totdat de aardappelreepjes zijn bedekt met een laagje olie. 
    4. Verwijder de aardappelreepjes met de hand of met keukengerei uit de kom zodat overtollige olie in de kom achterblijft. Doe de aardappelstaafjes in de mand. 
    5. Bak de aardappelreepjes op 180 °C en schud de mand halverwege de bereidingstijd. Schud 2-3 keer tijdens de bereidingstijd voor een gelijkmatiger resultaat.
    Bekijk ook onze video hieronder:
     
    Play Pause
    Gebruik snacks die u alleen nog maar in de oven af hoeft te bakken voor optimale resultaten met de Airfryer. Ovensnacks worden goudbruin en krokant in de Airfryer.
    Kies de juiste temperatuur: De meeste snacks moeten worden bereid op 200 °C, behalve bladerdeeghapjes. Bladerdeeghapjes moeten worden bereid op 180 °C.
    Voor de meeste snacks geldt de bereidingstijd voor de oven. Bereidingstijden voor de friteuse zijn korter en geven geen goed gebakken snacks. Raadpleeg de tabel met etenswaren in de gebruiksaanwijzing van uw Airfryer of de NutriU-app voor de aanbevolen bereidingstijden per ingrediënt. Verleng de baktijd met enkele minuten als het voedsel niet krokant genoeg is (maar laat het voedsel niet aanbranden).
    • Schud de mand van uw Philips Airfryer halverwege het bereidingsproces als de etenswaren elkaar raken.
    • Schud de mand 2-3 keer als u grotere hoeveelheden voedsel bereidt voor een gelijkmatiger resultaat.
    • Zorg ervoor dat uw frites goed worden gemengd tijdens het schudden - onderste lagen moeten bovenop komen en vice versa - zodat u gelijkmatige resultaten bereikt.

    Bekijk ook onze video hieronder:
    Play Pause
    Wanneer u zelfgemaakte aardappelgerechten, gepaneerde snacks of vleesgerechten bereidt, brengt u wat olie aan voor een krokant resultaat.
    Gebruik indien mogelijk ook magere snackvarianten. Het is moeilijker een krokant resultaat te krijgen met snacks met een hoog vetpercentage. 

    Volg de volgende tips voor meer informatie over het juiste gebruik van olie in uw Airfryer: 
    • * Dep de buitenkant van de etenswaren goed droog voordat u olie toevoegt
    • * Gebruik niet te veel olie, anders worden de etenswaren minder krokant en meer dikmakend
    • * U kunt vlees of kip dun insmeren met olie of marinade voor krokante resultaten
    vul olie bij
    Contact opnemen met Philips

    We helpen u graag verder.

    Hebt u een andere vraag?

    Ontdek alle ondersteuningsopties van Philips

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.