1
Koffie

Saeco

Saeco Syntia

Volautomatische espressomachine

  Saeco Syntia

  Volautomatische espressomachine

  Perfect in stijl genieten van koffie

  Met de Saeco Syntia begint het plezier al wanneer u het apparaat uit de verpakking haalt. Het puristische ontwerp en roestvrijstalen oppervlak maken de Syntia tot de kroon van uw keuken. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Saeco Syntia Volautomatische espressomachine

Digitaal, Roestvrij staal RI9837/01 Soortgelijke producten zoeken

Perfect in stijl genieten van koffie

Compact en krachtig

 • Toegang aan de voorkant voor eenvoudig vullen of leegmaken

  Alle onderdelen waar u gemakkelijk bij moet kunnen om elke dag heerlijke koffie te kunnen zetten (water, containers voor hele en gemalen koffiebonen, lekbak, afneembare zetgroep) zijn autonoom en eenvoudig vanaf de voorkant of bovenkant te bereiken.

 • Keramische molens voor optimaal aromabehoud

  De hightech molens van dit koffiezetapparaat verslaan de stalen molens van de concurrentie op vele vlakken: altijd het perfecte Italiaanse aroma dankzij de nauwkeurige maling zonder oververhitting, een superieure levensduur en uiterst stille werking.

 • Voorbereidingsfunctie voor een betere smaak

  Pre-brewing-systeem voor nog lekkerdere koffie. De Pre-brewing-technologie maakt de gemalen koffie vochtig voordat de koffie daadwerkelijk wordt bereid. Zo geniet u van nog meer aroma.

 • Eenvoudig schoonmaken dankzij afneembaar zetsysteem

  Eenvoudig schoonmaken dankzij afneembaar zetsysteem

  Het zetsysteem – een Saeco-uitvinding- vormt het hart van onze machines en verzorgt het automatische proces. Het zetsysteem is (afhankelijk van het model), gemakkelijk toegankelijk vanaf de voor- of zijkant. Het kan eenvoudig worden verwijderd voor reiniging onder de kraan voor een optimale hygiëne.

 • Altijd een schone machine dankzij de functie voor automatisch reinigen en ontkalken

  Altijd een schone machine dankzij de functie voor automatisch reinigen en ontkalken

  Het koffiedoorloopsysteem van deze espressomachine wordt automatisch met water gereinigd wanneer u de machine in- of uitschakelt. Hierdoor kunt u altijd genieten van verse koffie met een heerlijke smaak. Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van uw espressomachine. Deze machine geeft niet alleen een signaal wanneer de machine moet worden ontkalkt, maar het automatische ontkalkingsproces start op uw machine en helpt u met duidelijke berichten op het scherm bij de verschillende stappen. Ontkalken was nog nooit zo eenvoudig!

 • Intuïtieve kleureninterface voor gebruikers

  Kleine of grote koppen koffie met één aanraking, waarbij u uw favoriete hoeveelheid simpelweg kunt opslaan met de memo-optie... dat alles is zeer eenvoudig dankzij het brede display en de duidelijke pictogrammen.

 • Energiezuinig

  Deze functie zorgt voor een minimaal stroomverbruik. Het apparaat verbruikt zelfs minder dan 1 watt per uur in de stand-bymodus, die na een uur automatisch wordt ingeschakeld. Zo bespaart u geld en grondstoffen.

 • Geluiddempend systeem

  De speciale isolatie en superstille keramische molens helpen de vredige sfeer van uw keuken te bewaren.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in