Gaggia

Gaggia

Volautomatische espressomachine

  Gaggia

  Volautomatische espressomachine

  Word een echte barista met Accademia Gaggia

  An Espresso per favore! U hoeft niet te wachten op een cappuccino of een latte macchiato. Gaggia Accademia onthult gewoon thuis alle geheimen van een professionele barista met één druk op de knop. Geniet elke dag van een traditionele Italiaanse espresso... en nog veel meer! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Word een echte barista met Accademia Gaggia

Het gemak van een technologisch meesterwerk

 • Duurzame keramische maalschijven voor puur koffiearoma

  Duurzame keramische maalschijven voor puur koffiearoma

  Een metalen maalschijven kan de koffiebonen verbranden tijdens het malen en daarom zijn de espressomachines van Gaggia uitgerust met een bijzonder duurzame keramische maalschijven. Een keramische maalschijven is net zo duurzaam als een metalen maalschijven en zorgt ervoor dat het pure koffiearoma behouden blijft. U kunt zelf instellen hoe grof of fijn u de koffiebonen gemalen wilt hebben.

 • Pas uw espresso aan uw eigen smaak aan

  Pas uw espresso aan uw eigen smaak aan

  Met de instellingen van deze Gaggia-espressomachine kunt u de samenstelling en het aroma van uw koffie volledig aan uw smaak aanpassen terwijl u altijd geniet van een perfect crèmelaagje.

 • Efficiënte kopverwarmer voor een hete espresso

  Efficiënte kopverwarmer voor een hete espresso

  Uw Gaggia-espressomachine heeft een energiezuinig, geïntegreerd verwarmingselement om koffiekoppen vooraf te verwarmen. In een voorverwarmde kop blijft uw espresso langer warm.

 • Pre-brewing voor een betere smaak

  Pre-brewing voor een betere smaak

  De pre-brewing-functie zorgt ervoor dat de gemalen koffie gelijkmatig wordt bevochtigd voordat de koffie daadwerkelijk wordt gezet. Alleen dan loopt het water langs alle gemalen koffie en kan uw Gaggia-espressomachine het volledige aroma opnemen voor een evenwichtige en smakelijke Espresso.

 • Roestvrijstalen behuizing voor langdurige prestaties

  Roestvrijstalen behuizing voor langdurige prestaties

  De behuizing van de machine is vervaardigd uit roestvrij staal. Dit maakt uw Gaggia sterker, verzekert langdurige prestaties en zorgt ervoor dat de Gaggia schittert in iedere keuken.

 • Digitaal scherm voor eenvoudige navigatie

  Digitaal scherm voor eenvoudige navigatie

  Het maakt niet uit wat u met uw Gaggia wilt doen, het digitale scherm maakt navigatie veel eenvoudiger en geeft direct feedback over de status van uw espressomachine.

 • Eénknopsbediening

  Eénknopsbediening

  U hoeft alleen op een van de 7 vooraf ingestelde dranken te drukken en uw Gaggia-espressomachine zal deze in enkele seconden zetten.

 • Eenvoudig schoonmaken dankzij afneembaar zetsysteem

  Eenvoudig schoonmaken dankzij afneembaar zetsysteem

  De afneembare zetgroep van uw volledig automatische espressomachine maakt eenvoudig reinigen en onderhoud mogelijk en is vervangbaar. Dit bespaart geld en verbetert de hygiëne voor een pure koffiesmaak.

 • Dubbele boiler om wachttijd te verminderen

  Dubbele boiler om wachttijd te verminderen

  De dubbele boiler in uw espressomachine vermindert de wachttijd tussen het zetten van een espresso en de stoomafgifte om melk op te schuimen tot slechts enkele seconden. Hierdoor hebt u veel minder tijd nodig om een cappuccino te maken.

 • Altijd een schone machine dankzij automatische reiniging van het doorloopsysteem

  Altijd een schone machine dankzij automatische reiniging van het doorloopsysteem

  Dankzij de automatische reiniging en ontkalking hebt u elke dag gegarandeerd een perfecte en hygiënische espresso en verlengt u de levensduur van uw Gaggia-espressomachine.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in