Gaggia

Gaggia

Handmatige espressomachine

  Gaggia

  Handmatige espressomachine

  Traditioneel en modern

  Geheel volgens ons motto "tradizione in continua evoluzione", combineert de nieuwe Gaggia Carezza ons rijke erfgoed met de allernieuwste technologie voor een heerlijke Italiaanse espresso waarop de oprichters trots zouden zijn geweest. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Traditioneel en modern

Roestvrijstalen behuizing en dubbelwandige filterhouder

 • Geschikt voor koffiepads

  Geschikt voor koffiepads

  Onze Gaggia-handmachines beschikken over een koffiefilter voor 1 of 2 koppen gemalen koffie en een speciaal filter voor zogenoemde ESE-pads (Easy Serve Espresso). Deze ESE-pads bevatten de perfecte hoeveelheid koffie en maken de bediening van een handmatige espressomachine een stuk makkelijker.

 • Boilertemperatuurmeter voor volledige controle

  Boilertemperatuurmeter voor volledige controle

  Met de Gaggia-boilertemperatuurmeter kunt u de watertemperatuur in de boiler perfect in de gaten houden zodat u altijd verzekerd bent van een uitstekende kop koffie.

 • Ontkalkingsalarm voor een langere levensduur

  Ontkalkingsalarm voor een langere levensduur

  Uw Gaggia-machine geeft aan wanneer een ontkalkingscyclus nodig is. Ontkalken geeft uw espressomachine een beduidend langere levensduur en dient alleen te worden uitgevoerd met originele Gaggia-ontkalker.

 • Dubbelwandig filter voor een hete espresso

  Dubbelwandig filter voor een hete espresso

  Uw handmatige Gaggia-espressomachine beschikt over een dubbelwandig hogedrukfilter. Dit verbetert de crème-extractie en de isolatie voor een hetere, romigere espresso.

 • Pre-brewing voor een betere smaak

  Pre-brewing voor een betere smaak

  De pre-brewing-functie zorgt ervoor dat de gemalen koffie gelijkmatig wordt bevochtigd voordat de koffie daadwerkelijk wordt gezet. Alleen dan loopt het water langs alle gemalen koffie en kan uw Gaggia-espressomachine het volledige aroma opnemen voor een evenwichtige en smakelijke Espresso.

 • Roestvrijstalen behuizing voor langdurige prestaties

  Roestvrijstalen behuizing voor langdurige prestaties

  De behuizing van de machine is vervaardigd uit roestvrij staal. Dit maakt uw Gaggia sterker, verzekert langdurige prestaties en zorgt ervoor dat de Gaggia schittert in iedere keuken.

 • Roterende klassieke melkopschuimer voor probleemloos opschuimen

  Roterende klassieke melkopschuimer voor probleemloos opschuimen

  De klassieke melkopschuimer op deze Gaggia-espressomachine, van oudsher 'pannarello' genoemd, maakt binnen enkele seconden van melk een prachtig melkschuim voor een cappuccino, een latte macchiato of meer. De opschuimer levert ook heet water voor thee en kan gemakkelijk worden gedraaid voor probleemloos opschuimen.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in