NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

5.1 home cinema

  5.1 home cinema

  Bezeten van muziek

  Haal de bioscoop in huis! Krachtige luidsprekers met dubbele baspijpen en High Definition HDMI 1080p upscaling zorgen voor levensecht home entertainment. Ook geschikt voor Blu-ray Discs. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bezeten van muziek

Haal de bioscoop in huis! Krachtige luidsprekers met dubbele baspijpen en High Definition HDMI 1080p upscaling zorgen voor levensecht home entertainment. Ook geschikt voor Blu-ray Discs. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Bezeten van muziek

Krachtig bioscoopgeluid met diepe bassen

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.

 • Upscaling van HDMI 1080p tot High Definition voor scherpere beelden

  Upscaling van HDMI 1080p tot High Definition voor scherpere beelden

  Upscaling tot 1080p met HDMI zorgt voor glasheldere beelden. Films in standaarddefinitie kunnen nu in echte HD-resolutie worden weergegeven. Hierdoor geniet u van nog meer details en natuurgetrouwere beelden. Progressive Scan ("p" in "1080p") verwijdert de lijnstructuur die aanwezig is op vrijwel alle TV-schermen en zorgt op deze manier voor continu scherpe beelden. Bovendien zorgt HDMI voor een rechtstreekse digitale verbinding die zowel ongecomprimeerde digitale HD-video als digitaal meerkanaals geluid kan weergeven, zonder dat deze eerst naar analoog moet worden omgezet. Hierdoor hebt u een perfecte beeld- en geluidskwaliteit, volledig storingsvrij.

 • Speelt media af van 3D Blu-ray Discs, DVDs's, VCDs's, CDs's en USB-apparaten

  Speelt media af van 3D Blu-ray Discs, DVDs's, VCDs's, CDs's en USB-apparaten

  Geeft formaten van vrijwel alle discs en media-apparaten weer - ongeacht of het 3D Blu-ray Discs, DVD's, VCD's, CD's of USB-apparaten zijn. Ervaar het ongeëvenaarde afspeelgemak en de luxe om mediabestanden te kunnen delen op de TV of het home cinema-systeem in uw eigen huiskamer.

 • Krachtige luidsprekers met baspijpen voor geweldig geluid

  Krachtige luidsprekers met baspijpen voor geweldig geluid
 • Het RMS-vermogen van 1000 W levert geweldig geluid voor films en muziek

  Het RMS-vermogen van 1000 W levert geweldig geluid voor films en muziek
 • Slank ontwerp met hoogglanzende afwerking en unieke aanraakbediening

  Slank ontwerp met hoogglanzende afwerking en unieke aanraakbediening
 • Het compacte ontwerp dat altijd past

  Het compacte ontwerp dat altijd past
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in