1
Stofzuigers

AquaTrio Pro

  AquaTrio Pro

  Zuigt, dweilt en droogt in één beweging

  De AquaTrio Pro zuigt, dweilt en droogt tegelijkertijd, wat u 50% minder tijd en moeite kost*. Krachtige en zachte microvezelborstels verwijderen doeltreffend stof en vlekken. Voor perfecte resultaten bij vochtige reiniging van alle harde vloeren**. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 449,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Zuigt, dweilt en droogt in één beweging

De AquaTrio Pro zuigt, dweilt en droogt tegelijkertijd, wat u 50% minder tijd en moeite kost*. Krachtige en zachte microvezelborstels verwijderen doeltreffend stof en vlekken. Voor perfecte resultaten bij vochtige reiniging van alle harde vloeren**. Bekijk alle voordelen

Aanbevolen verkoopprijs: € 449,99
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

AquaTrio Pro

3-in-1: zuigt, dweilt en droogt, Triple-Acceleration-technologie, Zichtbaar vochtig reinigen, Alle harde vloeren FC7088/01 Soortgelijke producten zoeken

Zuigt, dweilt en droogt in één beweging

Vochtige reiniging voor harde vloeren

 • Geavanceerd schoonmaakresultaat voor perfecte resultaten

  Geavanceerd schoonmaakresultaat voor perfecte resultaten

  - Zuigt: krachtige Aqua Cyclone verwijdert vuil, stof en vloeistof - Dweilt: linksom draaiende microvezelborstels verspreiden schoon water en verwijderen vuil en vet efficiënt. Al het vuil wordt in het water opgelost en in een aparte tank opgevangen. - Droogt: de snelle draaiende beweging van de borstels veroorzaakt een luchtstroom waardoor de vloer praktisch droog wordt.

 • Doeltreffend met koud/warm kraanwater en met/zonder reinigingsmiddel

  Doeltreffend met koud/warm kraanwater en met/zonder reinigingsmiddel

  De AquaTrio Pro behaalt uitstekende resultaten met gewoon koud of warm kraanwater. Indien vereist, kunt u ook een schoonmaakmiddel naar keuze toevoegen maar gebruik altijd een vloerreinigingsmiddel met weinig tot geen schuim die geschikt is voor uw harde vloer.

 • Afzonderlijke reservoirs voor schoon en vuil water

  Afzonderlijke reservoirs voor schoon en vuil water

  Aparte reservoirs voor schoon en vuil water zorgen ervoor dat u altijd met schoon water dweilt. Stof en allergenen komen in het vuilwaterreservoir.

 • Vloer droogt 50% sneller dan na traditioneel dweilen

  Vloer droogt 50% sneller dan na traditioneel dweilen

  Uw vloer is twee keer sneller droog dan bij gewoon dweilen.

 • Ideaal voor alle harde vloeren**

  Ideaal voor alle harde vloeren**

  Ideaal voor alle harde vloeren (geschikt voor nat dweilen): hout, parket, laminaat, vinyl en linoleum, keramiek en andersoortige tegels, marmer en natuursteen.

 • Reinigt meer dan 60 m2 per waterreservoir

  Reinigt meer dan 60 m2 per waterreservoir

  Een vol reservoir van 700 ml reinigt meer dan 60 m2 vloeroppervlak, waardoor u ver komt met een minimale hoeveelheid water.

 • De sneldraaiende borstels zijn zelfreinigend tijdens het gebruik

  De sneldraaiende borstels zijn zelfreinigend tijdens het gebruik

  De borstels reinigen zichzelf tijdens het gebruik. De centrifugale kracht zorgt ervoor dat het opgezogen vuil en water uit de borstels wordt verplaatst naar het reservoir voor vuil water. Vervang de AquaTrio Pro-borstels elke zes maanden voor optimale reinigingsprestaties (FC8054).

 • Bespaar tot 50% energie. Bespaar tot 70% water*

  Bespaar tot 50% energie. Bespaar tot 70% water*

  Het zeer efficiënte stroomverbruik bespaart tot wel 50% energieverbruik in vergelijking met stofzuigen. U gebruikt ook tot wel 70% minder water dan bij nat dweilen.

 • Zelfreinigend apparaat met spoelplateau

  Zelfreinigend apparaat met spoelplateau

  AquaTrio Pro reinigt zichzelf. Plaats het apparaat eenvoudig op het speciaal daarvoor ontworpen spoelplateau, schenk een kopje kraanwater erin en zet het apparaat enkele seconden aan.

 • Verwijdert tot 99% van alle bacteriën*** en vermindert allergenen

  AquaTrio Pro verwijdert tot 99% van alle bacteriën*** en vermindert allergenen. Dankzij gescheiden reservoirs voor schoon en vuil water worden alle stof en allergenen in het vuilwaterreservoir vastgehouden.

 • 2 microvezelborstels verwijderen al het vuil, stof en vet

  Krachtige microvezelborstels draaien 6700 toeren per minuut voor het doeltreffend verwijderen van vuil en stof, en passen zich aan de verschillende vormen van de vloer aan om ook alle spleten mee te nemen.

 • LED-lampjes om aan te geven dat u iets moet doen

  Een LED-lampje geeft aan wanneer u iets moet doen. Het wordt groen wanneer de AquaTrio Pro ingeschakeld en klaar voor gebruik is. Het wordt blauw wanneer het waterreservoir moet worden gevuld of geleegd. En het wordt rood wanneer er iets is dat de werking van de borstels verstoort, zodat u het obstakel kunt verwijderen en gemakkelijk kunt blijven schoonmaken.

 • Allergievriendelijke kwaliteit getest door ECARF

  AquaTrio met waterfiltratie is gecertificeerd als allergievriendelijk door het European Centre for Allergy Research Foundation. De Aqua Cyclone kapselt stof en stof in, allergenen worden in water opgenomen en kunnen zich niet opnieuw door de lucht verspreiden. AquaTrio verwijdert 99,95% aan allergenen van katten- en hondenhaar, stofmijt of stuifmeel voor een allergievriendelijke leefomgeving.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • * Geschikt voor nat dweilen
 • ** Vergeleken met stofzuigen met een stofzuiger van 2200 W en normaal dweilen
 • *** Wanneer gebruikt met reinigingsmiddel

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in