MiniVac

Steelstofzuiger

  MiniVac

  Steelstofzuiger

  De eerste antiallergie Mini Vac van Philips

  Geen plekje is te ver, geen vloer te veel. De Philips Mini Vac 2-in-1 van 14,4 V is het krachtigste snoerloze 2-in-1-reinigingsapparaat en de eerste Mini Vac met een HEPA-filter voor het opvangen van de allerfijnste stofdeeltjes. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De eerste antiallergie Mini Vac van Philips

Het krachtigste snoerloze 2-in-1-reinigingsapparaat

 • Milieuvriendelijke NiMh-batterij, duurzamere prestaties

  Milieuvriendelijke NiMh-batterij, duurzamere prestaties

  NiMh-batterijen (nikkel-metaalhydride) zijn milieuvriendelijke batterijen. Dit houdt in dat ze geen giftige stoffen bevatten en dus beter zijn voor het milieu. Bovendien hebben NiMh-batterijen een duurzamer vermogen voor het langdurig leveren van prestaties.

 • HEPA-filter om de fijnste stofdeeltjes op te vangen

  HEPA-filter om de fijnste stofdeeltjes op te vangen

  Met het HEPA-filter blijven de fijnste stofdeeltjes en microscopisch klein ongedierte in de stofbak.

 • Uitzonderlijk stil

  Uitzonderlijk stil

  De Philips Mini Vac, met zijn krachtige motor, is uitzonderlijk stil dankzij het speciale gestroomlijnde ontwerp. Dankzij het aangename geluidsniveau kunt u uw huis schoonmaken wanneer u maar wilt.

 • Vaatwasmachinebestendig mondstuk, in één handeling te verwijderen

  Vaatwasmachinebestendig mondstuk, in één handeling te verwijderen

  De Philips Mini Vac is eenvoudig en snel te legen en hygiënisch schoon te maken. De Philips Mini Vac heeft een mondstuk dat u in een handomdraai van het apparaat kunt verwijderen, zodat u de Mini Vac kunt legen zonder dat u het vuil hoeft aan te raken. Als het mondstuk moet worden gereinigd, hoeft u het alleen maar in de vaatwasser te doen. Zo hebt u altijd een smetteloze en vuilvrije Mini Vac bij de hand.

 • Telescopische buis, op zichzelf staand, rechtstreeks op te laden

  Telescopische buis, op zichzelf staand, rechtstreeks op te laden

  De FC6094/11 is een echt 2-in-1-apparaat en kan zowel als handstofzuiger of steelstofzuiger worden gebruikt. Met de telescopische buis en de vloerzuigmond kunt u zelfs op grote oppervlakken moeiteloos gemorste vloeistof en ander vuil verwijderen. De FC6094/11 kan tussen twee schoonmaakklusjes in worden opgeborgen en indien nodig rechtstreeks worden opgeladen.

 • Cyclonische luchtstroom en 2-fasenfiltersysteem

  Cyclonische luchtstroom en 2-fasenfiltersysteem

  De cyclonische luchtstroom van de Philips MiniVac zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat. Het 2-fasenfiltersysteem zorgt ervoor dat het vuil, eenmaal binnen, niet meer naar buiten kan. Het eerste filter blokkeert het meeste vuil, terwijl het geplooide, tweede filter de fijnere stofdeeltjes opvangt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in