1

Coaxluidspreker voor in de auto

  -{discount-percentage}%

  Coaxluidspreker voor in de auto

  Uw mobiele muziektheater

  Geniet van uw muziek in de auto met de Philips-stereoluidsprekers CSP6911. Deze 3-wegluidsprekers van 16 x 24 cm hebben een piekvermogen van 300 W en hebben een ovale polypropeenkegel met een zachte PEI dome-tweeter, zodat u geniet van levendige muziekdetails en diepe bassen. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Uw mobiele muziektheater

Geniet van uw muziek in de auto met de Philips-stereoluidsprekers CSP6911. Deze 3-wegluidsprekers van 16 x 24 cm hebben een piekvermogen van 300 W en hebben een ovale polypropeenkegel met een zachte PEI dome-tweeter, zodat u geniet van levendige muziekdetails en diepe bassen. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Coaxluidspreker voor in de auto

6 x 9 inch, 3-weg, 300 W piekvermogen CSP6911/00 Soortgelijke producten zoeken

Uw mobiele muziektheater

met 3-wegstereo voor een levendig geluid

 • Zachte PEI dome-tweeter voor warme en gestructureerde tonen

  Zachte PEI dome-tweeter voor warme en gestructureerde tonen

  PEI (Polyetherimide) is ideaal materiaal voor tweeter-domes door het lichte gewicht, de hoge spankracht, de hoge stabiliteit en bestendigheid tegen hoge temperaturen. In de tweeter produceert het kleine diafragma (de dome-opening) hoge frequentietonen. Deze PEI domes kunnen zelfs de hoogste muzieknoten opvangen om uw muziek een warme textuur te geven met een volledige reeks hoge tonen. De domevorm spreidt ook het geluid zodat u de hoge tonen op elke zitplaats in de auto kunt horen.

 • Sterke ferrietmagneet voor uitstekende prestaties

  Sterke ferrietmagneet voor uitstekende prestaties

  Ferriet is een lichtgewicht, maar sterk materiaal met een permanent en coherent magnetisch veld. Het is het belangrijkste onderdeel van de luidspreker, die de beweging van de spreekspoel en het diafragma teweegbrengt. Wanneer een ingangssignaal wordt ontvangen, reageert de spreekspoel als een elektromagneet die ervoor zorgt dat de woofer en het tweeterdiafragma aantrekt of afstoot. De ferrietmagneet produceert een vlak magnetisch veld voor een soepele diafragmabeweging, zodat de geluidsweergave minder wordt vervormd. Met een dergelijke stabiele en zeer dwingende magneet als ferriet, kan de spreekspoel luide geluiden produceren terwijl de toon vloeiend blijft.

 • Rand van butylrubber voor een optimaal vloeiende respons

  Rand van butylrubber voor een optimaal vloeiende respons

  Zeer gevoelig butylrubber verbindt het wooferdiafragma met het luidsprekerframe om een responsief ophangsysteem te vormen. Wanneer een geluidssignaal de kegel in de woofer bereikt, houdt het stijve maar toch elastische omringende butylrubber de kegel in positie en beschermt deze tegen sterke op- of neerwaartse krachten die kunnen optreden wanneer het signaal sterk is. Hierdoor kan de woofer de schommelingen van de krachtige beat weerstaan en een soepele basrespons leveren met een minimum aan vervorming, zelfs uit een kleine luidspreker.

 • Stijlvol luidsprekerfront beschermt tegen schade

  Stijlvol luidsprekerfront beschermt tegen schade

  Het luidsprekerfront is ontworpen om auto's een luxueuze uitstraling te geven. Het front bestaat uit twee delen: een afneembaar metalen netwerkbehuizing en een plastic ring. Wanneer dit over de luidspreker wordt geplaatst, worden de tweeterdome en de luidsprekerkegel volledig bedekt. Robuust en duurzaam beschermt het de luidsprekers tegen onbedoelde schoppen en nieuwsgierige vingers, die beide schadelijk kunnen zijn voor de geluidskwaliteit.

 • Ovale polypropeenkegel voor rijker, diepere bass boost

  Ovale polypropeenkegel voor rijker, diepere bass boost

 • Duurzaamheid en prestatiestabiliteit onder extreme omstandigheden

  Duurzaamheid en prestatiestabiliteit onder extreme omstandigheden.

 • Past perfect in alle openingen van luidsprekers van 16 x 24 cm

  Past perfect in alle openingen van luidsprekers van 16 x 24 cm.

 • Eenvoudige aansluiting met snoeren voor aangewezen luidsprekerterminals

  Eenvoudige aansluiting met snoeren voor aangewezen luidsprekerterminals.

 • Sterke polypropeenkegel voor uitstekende prestaties onder alle weersomstandigheden

  Polypropeen is een geweldig materiaal voor luidsprekerkegeldiafragma's vanwege de prestaties onder alle weersomstandigheden. Bij vochtig weer kan het gewicht van de kegel toenemen, waardoor de gevoeligheid vermindert. Bij warm weer kan de kegel (of een deel ervan) uitzetten en groter worden. In beide gevallen kan het geluid vervormd worden. Welk weer het ook is, de sterke polypropeenkegels worden niet beïnvloed deze omstandigheden en produceren altijd een helder, levendig geluid.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in