1

Audio-/videosysteem voor in de auto

  -{discount-percentage}%

  Audio-/videosysteem voor in de auto

  Ervaar livemuziek met video in uw auto

  Geniet van superieur geluid bij video en muziek vanaf verschillende bronnen en via Bluetooth®-streaming dankzij Philips-geluidstechnologieën. Met een ingebouwd navigatiesysteem dat u gemakkelijk naar uw bestemming brengt. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Ervaar livemuziek met video in uw auto

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ervaar livemuziek met video in uw auto

Geniet van superieur geluid bij video en muziek vanaf verschillende bronnen en via Bluetooth®-streaming dankzij Philips-geluidstechnologieën. Met een ingebouwd navigatiesysteem dat u gemakkelijk naar uw bestemming brengt. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Audio-/videosysteem voor in de auto

17, 8 cm (7") WVGA-touchscreen, Bluetooth CED780/12 Soortgelijke producten zoeken

Ervaar livemuziek met video in uw auto

Bezeten van muziek

 • FullSound om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van een weergaloze luisterervaring zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor. Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Music Zone voor aanpasbare sweet spots

  Music Zone voor aanpasbare sweet spots

  Met de innovatieve Music Zone-technologie van Philips kunnen de bestuurder en passagiers genieten van hun muziek met een sterker ruimtelijk effect. Het klinkt dus precies zoals de artiest het heeft bedoeld. Gebruikers kunnen gemakkelijk de luisterzones voor muziek omschakelen van de bestuurder naar de passagiers en terug om de beste geluidsfocus in de auto te krijgen. Een speciale zonebedieningsknop verzorgt drie vooraf gedefinieerde instellingen - Links, Rechts en Voorin (en Alle) - zodat u het geluid in de auto dynamisch en gemakkelijk op uw eigen luisterbehoeften en die van uw passagiers kunt laten aansluiten.

 • USB Direct- en SDHC-kaartsleuven voor het afspelen van MP3/WMA-muziek

  USB Direct- en SDHC-kaartsleuven voor het afspelen van MP3/WMA-muziek

  Uitgebreide mogelijkheden om bestanden over te brengen bieden het voordeel dat u probleemloos toegang hebt tot nog meer digitale muziek via de ingebouwde USB Direct- en SDHC-kaartsleuven.

 • Ingebouwde Bluetooth-ontvanger voor het streamen van telefoongesprekken en muziek

  Ingebouwde Bluetooth-ontvanger voor het streamen van telefoongesprekken en muziek

  Met de handsfree Bluetooth-functie kunt u uw mobiele telefoon veilig gebruiken tijdens het rijden en hoeft u geen belangrijke oproepen te missen. Met de ingebouwde Bluetooth®-ontvanger kunt u ook handig muziekbestanden van uw telefoon naar het auto-entertainmentsysteem streamen.

 • Ingebouwd navigatiesysteem voor snelle begeleiding naar bestemmingen

  Ingebouwd navigatiesysteem voor snelle begeleiding naar bestemmingen

  Met dit intuïtieve, ingebouwde navigatiesysteem bereikt u altijd uw doel. 3D-kaarten worden weergegeven in High Definition, compleet met stadsmodellen en bezienswaardigheden - en een kristalhelder beeld van uw route. De zeer betrouwbare iGO primo-functie navigeert u naar uw bestemmingen, door de drukste steden en de rustigste stedelijke gebieden, en werkt zelfs in bergen en aan de kust. Het systeem beschikt verder over een gebruikersvriendelijke menustructuur waarmee het plannen van routes een fluitje van een cent wordt, en over instructies die moeiteloos zijn te volgen.

 • 11-bands parametrische equalizer, afgestemd op uw muzieksmaak

  11-bands parametrische equalizer, afgestemd op uw muzieksmaak

  Deze parametrische equalizer biedt 11 verschillende frequentiebanden (63 Hz, 100 Hz, 160 Hz, 250 Hz, 400 Hz, 630 Hz, 1 kHz, 2 kHz, 4 kHz, 8 kHz en 16 kHz), en de vrijheid om lage, midden- en hoge tonen aan te passen aan de akoestiek van uw auto. Bovendien kunt u met deze equalizer uw favoriete instellingen opslaan en deze gemakkelijk weer terugvinden. Met Philips zult u altijd van fantastische muziek in de auto genieten op de manier die u wenst, wanneer dan ook.

 • Afneembaar frontje voor diefstalpreventie

  Afneembaar frontje voor diefstalpreventie

  Dit in de auto ingebouwde entertainmentsysteem van Philips biedt u extra gemoedsrust. Het voorpaneel is afneembaar met één druk op de knop, zodat u het kunt verbergen of meenemen. Wat in zicht blijft is een basisunit die lijkt op een eenvoudige autoradio, waardoor dieven minder snel zullen inbreken in uw auto. Nu kunt u uw auto met meer vertrouwen achterlaten, waar dan ook.

 • MAX Sound voor een krachtiger geluid

  MAX Sound voor een krachtiger geluid

  De MAX Sound-technologie versterkt de bas en treble, maximaliseert de volumeprestaties en creëert een indrukwekkende luisterervaring met slechts één druk op de knop. De geavanceerde elektronische circuits kalibreren bestaande geluids- en volume-instellingen en bas, treble en volume worden maximaal versterkt zonder vervorming. De muziek krijgt een extra dimensie door een krachtig geluid in een merkbaar breder geluidsspectrum.

 • DVD's, DVD+/-R's, DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  DVD's, DVD+/-R's, DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  Deze Philips-speler is compatibel met de meeste DVD- en CD-discs die momenteel verkrijgbaar zijn. DVD +/-R geeft aan dat beide gangbare opneembare DVD-formaten worden ondersteund. DVD +/-RW ondersteunt eveneens beide gangbare herschrijfbare disctypen. Een SVCD (Super VideoCD) geeft een veel scherpere beeldkwaliteit dan een VCD door de hogere resolutie. MPEG4 is ontworpen om video van DVD-kwaliteit (MPEG-2) te bieden op lagere gegevenssnelheden en bij kleinere bestandsgrootten. De DivX-codec is een geavanceerde technologie voor videocompressie gebaseerd op MPEG4 om digitale video naar kleinere afmetingen te verkleinen terwijl de hoge beeldkwaliteit gehandhaafd blijft.

 • Perfect passend 1.0 DIN-chassisontwerp

  Perfect passend 1.0 DIN-chassisontwerp

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in