NL
EN
1
Draagbare audio

HD-camcorder

  HD-camcorder

  Mooie momenten vastleggen en delen in HD

  Met deze Philips-camcorder in zakformaat maakt u video's met één druk op de knop! Herleef die magische momenten in HD door ze op TV of online te delen. Dankzij de geïntegreerde USB-connector sluit u de camcorder probleemloos aan op uw PC/Mac.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Mooie momenten vastleggen en delen in HD

Met deze Philips-camcorder in zakformaat maakt u video's met één druk op de knop! Herleef die magische momenten in HD door ze op TV of online te delen. Dankzij de geïntegreerde USB-connector sluit u de camcorder probleemloos aan op uw PC/Mac.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Mooie momenten vastleggen en delen in HD

Eenvoudig en razendsnel

 • Maak haarscherpe video's in High Definition (720p)

  Maak haarscherpe video's in High Definition (720p)

  Maak video's in High Definition (720p) met dezelfde kwaliteit als TV-uitzendingen in HD. “720” verwijst naar de schermresolutie en duidt het aantal horizontale lijnen op het scherm aan. “p” staat voor “progressive scan”, de weergave van de lijnen in elk frame. De 720p-videokwaliteit is veel beter dan die van normale mobiele telefoons en digitale camera's. De Philips-camcorder gebruikt bovendien hetzelfde videoformaat als Blu-ray Disc-spelers en -discs; H.264. Dit uiterst geavanceerde formaat staat garant voor een adembenemende HD-beeldkwaliteit, zodat u uw herinneringen haarscherp op video kunt vastleggen.

 • Bediening met één druk op de knop om snel bijzondere gebeurtenissen vast te leggen

  Bediening met één druk op de knop om snel bijzondere gebeurtenissen vast te leggen

  U hoeft nooit meer een bijzonder moment te missen. Dankzij de korte opstarttijd van de Philips-camcorder kunt u meteen gaan filmen. Geavanceerde voorzieningen, zoals de snelle processor en speciale signaalverwerking, zorgen ervoor dat de Philips-camcorder na slechts twee seconden is opgestart. De knoppen zijn uiterst gebruiksvriendelijk en u hoeft maar op één knop te drukken om in HD te filmen. Met de Philips-camcorder bent u altijd klaar om verrassende gebeurtenissen vast te leggen en hoeft u nooit meer iets te missen.

 • Moeiteloos materiaal e-mailen en naar Facebook of YouTube uploaden

  Moeiteloos materiaal e-mailen en naar Facebook of YouTube uploaden

  Met de ingebouwde Windows-software kunt u moeiteloos films naar websites als YouTube, Facebook, Twitter en Vimeo uploaden. Mac-gebruikers kunnen hun materiaal eenvoudig sorteren, bewerken en delen met iMovie uit het iLife-pakket. Door de geavanceerde compressietechniek zijn de HD-videobestanden (H.264) van de Philips-camcorder kleiner dan die van standaardcamcorders, digitale camera's en mobiele telefoons, zonder dat de videokwaliteit afneemt. U kunt uw materiaal dus sneller delen. Deze bestanden kunt u bovendien gebruiken in andere programma's, bijvoorbeeld iPhoto en Windows Movie Maker.

 • Indrukwekkende prestaties bij weinig licht voor opnamen 's avonds en binnen

  Indrukwekkende prestaties bij weinig licht voor opnamen 's avonds en binnen

  Met de Philips-camcorder maakt u altijd prachtige video's en foto's, zowel binnen als buiten en zowel 's avonds als overdag. Opnamen die met de meeste andere camcorders, digitale camera's en mobiele telefoons binnen of 's avonds worden gemaakt, hebben een lage kwaliteit, maar bij de Philips-camcorder is dat anders. De combinatie van de uitstekende sensor, lens en processor levert ook bij weinig licht indrukwekkende prestaties, zodat u altijd en overal opnamen kunt maken, zonder flits of extra belichting.

 • Groothoeklens voor een groter beeld

  Groothoeklens voor een groter beeld

  De Philips-camcorder heeft een groothoeklens van 37 mm. Hierdoor is uw gezichtsveld significant groter en kunt u meer vastleggen. U hebt dus altijd al uw vrienden en vriendinnen in beeld, zelfs als ze naast elkaar staan. Als u met een standaardcamcorder op zakformaat of mobiele telefoon drie mensen in beeld krijgt, zijn dat er met de Philips-camcorder vier. Nu kunt u nog meer op foto of video vastleggen.

 • Micro SD-kaartsleuf voor maximaal 32 GB of 16 uur HD-video

  Micro SD-kaartsleuf voor maximaal 32 GB of 16 uur HD-video

  Nu kunt u zoveel filmen als u maar wilt, dankzij de Micro SD-kaartsleuf van de Philips-camcorder. Hoewel Micro SD-kaarten klein zijn, bieden ze veel opslagruimte, zodat al uw video's en foto's veilig worden opgeslagen. Door het kleine formaat kunt u bovendien moeiteloos een paar extra geheugenkaarten meenemen. De kaartsleuf van de camcorder ondersteunt alle universele Micro SD-kaarten, zodat u het geheugen eenvoudig uitbreidt tot 32 GB of 16 uur HD-video. U kunt dus altijd rustig filmen.

 • Directe TV-verbinding via HDMI voor het bekijken van uw video's in HD

  Directe TV-verbinding via HDMI voor het bekijken van uw video's in HD
 • Geïntegreerde USB-aansluiting voor eenvoudige verbinding met PC/Mac

  Geïntegreerde USB-aansluiting voor eenvoudige verbinding met PC/Mac
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in